Praktická dětská hra o nakupování za Euro

Prodávající: Artcore [bazar index: 159 6 3 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: neuvedeno
Cena: 330 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Jdeme nakupovat. Německý originál Ravensburger Wir spielen Einkaufen + německý + anglický návod. Hra samotná je bez textu - jsou tam jen pěkné ilustrace od Gabriely Silveira, co má na svědomí také Ty krávo! Jednoduchá hra pro děti, které pokud chtějí vyhrát, musí podle nákupního seznamu, cen, nabídky obchodů a zbývajících peněz ve své peněžence optimalizovat svoji cestu. Součástí jsou pěkné euro mince a prodejní pulty s funkcí pokladničky. Než děcka začaly chodit na nákupy sami, tak se jim to líbilo o hodně víc než teď :)

Oblíbená hra často hraná. Pulty-pokladničky mají poohýbané části - soudruzi z BRD udělali chybu - ve složeném stavu je mají problém nakládat krabičky dospělí natož děti. Zkrátka vejdou jen velmi těžko... Viz foto.

Brno nebo pošta po platbě předem - viz profil. (Zásilkovnou neposílám)

Výměna možná - nabídněte.

Obměnujeme dětské hry, tak se mrkněte - třeba se vám něco hodí.
Příhozy neruším. Rozmyslete si, zda hru opravdu chcete.
Popsal jsem podle pravdy, vyfotil skutečný stav a ne jako jiní, co tu nenapíšou nic a vystaví s fotkou staženou z internetu. Já jsem do tohoto představení investoval čas a energii, proto po zájemci vyžaduji, aby on investoval do zamyslení se, jestli to, co nabízím opravdu chce.

Pro rychlejší komunikaci mi napište svůj email, nejsem tu každý den.

Stav: podívejte na foto. Nabízím přesně to, co vidíte. Berte v potaz, že hra není jako když si ji přinesete z obchodu a vybalíte z celofánu. Nebudu tu řešit záležitosti, jakože krabice je od posunování ošoupaná nebo návod přehnutý na půlku, kartička má ohlý růžek nebo že 3 žetony mají jiný barevný odstín a podobné koniny, atd. Kupujete použitou hru. Nejsem eshop, kde mají funglovky. Koupil jsem tu už několik her, co byly v daleko horším stavu než ty moje a hrát se daly bez problémů, tak co bych řešil jestli je krabice v němčině, když návod je v češtině (navíc se dá bez problému stáhnout) a hra samotná je jazykově nezávislá. Ale pravda koupil jsem z druhé ruky i hry co byly v perfektním (z mého pohledu) stavu. Pokud jste nároční kvalitkáři a fajnšmekři kupujte raději jen v obchodě, abyste nebyli zklamaní, že dvě karty poškodila steřelá gumička a tím pádem bude vaše sbírka deskovek ohyzdná.

--- Systémové info ze dne 05.04.2020 (02:00:48) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard Core Pledge EN
ISS Vanguard Core Pledge EN
Akt. cena: 3990 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas