Sexperimenty

Prodávající: Gerlach [bazar index: 236 2 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 200 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 1
Nejvýše přihazující: tenista [bazar index: 130 3 3 ]
Končí za: Již skončeno

Sexperimenty je erotická, možná trochu kontroverzní hra pro dva hráče. Nebojte se odhodit zábrany, překvapte svého partnera a experimentujte. Zkusit můžete LIGHT či HARD CORE verzi hry. Hra obsahuje jako bonus SEXESO.
Hra Sexperimenty má dvě provedení:

LIGHT - lehčí verze určená pro umírněné. Může sloužit i jako skvělá předehra k o to skvělejšímu sexu.
HARD CORE - verze je pro ty odvážnější…a riskující umírněné.
Každá verze má vlastní hrací karty, desítky inspirujících úkolů. Kromě známých věcí, na které je třeba nezapomínat a případně se v nich zdokonalovat, jsou zde popsány a zobrazeny nejen nové polohy, ale i věci, o kterých možná ani nevíte. Nebo víte, ale stydíte se o nich před sebou otevřeně mluvit, natož je navrhovat, či dokonce uskutečňovat. Sex má nekonečné množství podob. Je škoda být spoután (možná zbytečným) konzervatismem, předsudky a ochuzovat se o další, nové zážitky v té nejkrásnější lidské činnosti. Zkuste proniknout do tajů dosud nepoznaného. Cílem není vyhrát, ale zpestřit si a obohatit sexuální život.

Součástí hry je bonus SEXESO – jediné pexeso, která rozhodně nemůže skončit remízou! Originální kartičková hra s nejznámějšími polohami a sexuálními praktikami i s těmi, které možná ještě neznáte, ale brzy si oblíbíte.

Hra je určená osobám starší 18 let! Obsahuje erotický materiál včetně zobrazení nahých partnerských dvojic při sexu a sexuálních praktikách.

Hra Sexperimenty obsahuje:
oboustranný herní plán (LIGHT+HARD CORE), hrací úkolové karty (2 archy A4), 2 figurky, hrací kostku, SEXESO (2 archy A4)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...


Historie příhozů

17.6.2019 12:18:31 tenista [bazar index: 130 3 3 ] 200 Kč

Vybíráme z Bazaru

Les bratří Grimmů
Les bratří Grimmů
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas