Skřítci

Prodávající: Artcore [bazar index: 159 6 3 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: neuvedeno
Cena: 200 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Efko Zábavná dětská desková hra Skřítci je určená dětem od pěti let. Pomoz skřítkovi BUMbálkovi, ŤAPálkovi, HAMálkovi, TŘÍSKálkovi nebo SPINKálkovi najít zatoulané věci. Musíte však prošmejdit celý dům. Vaším úkolem je nejen je najít, ale přenést jako první do cíle.

Nehází se kostkou, ale točí se číslo na kouzelném kolotoči. Hrané asi 4x - pro větší hráče moc jednoduché, takže v podstatě jako nové - viz foto

Výměna možná - nabídněte.

Stav: podívejte na foto. Nabízím přesně to, co vidíte. Berte v potaz, že hra není jako když si ji přinesete z obchodu a vybalíte z celofánu. Nebudu tu řešit záležitosti, jakože krabice je od posunování ošoupaná nebo návod přehnutý na půlku, kartička má ohlý růžek nebo že 3 žetony mají jiný barevný odstín a podobné koniny, atd. Kupujete použitou hru. Nejsem eshop, kde mají funglovky. Koupil jsem tu už několik her, co byly v daleko horším stavu než ty moje a hrát se daly bez problémů, tak co bych řešil jestli je krabice v němčině, když návod je v češtině (navíc se dá bez problému stáhnout) a hra samotná je jazykově nezávislá. Ale pravda koupil jsem z druhé ruky i hry co byly v perfektním (z mého pohledu) stavu. Pokud jste nároční kvalitkáři a fajnšmekři kupujte raději jen v obchodě, abyste nebyli zklamaní, že dvě karty poškodila steřelá gumička a tím pádem bude vaše sbírka deskovek ohyzdná.

Obměnujeme hry, tak se mrkněte - třeba se vám něco hodí.
Příhozy neruším. Rozmyslete si, zda hru opravdu chcete.
Popsal jsem podle pravdy, vyfotil skutečný stav a ne jako jiní, co tu nenapíšou nic a vystaví s fotkou staženou z internetu. Já jsem do tohoto představení investoval čas a energii, proto po zájemci vyžaduji, aby on investoval do zamyslení se, jestli to, co nabízím opravdu chce.

Brno nebo pošta po platbě předem - viz profil
Pro rychlejší komunikaci mi napište svůj email, nejsem tu každý den.

--- Systémové info ze dne 20.02.2020 (02:00:48) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 1)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Claim pocket
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas