Star Realms - Krabička na karty (deckbox)-3D tisk

Prodávající: Tomoko [bazar index: 189 1 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové stále ve fólii
Cena: 99 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Nabízím k prodeji plastový deckbox (krabičku na karty) ke karetní hře Star Realms, vytisknuté na 3D tiskárně ORIGINAL PRUSA I3 MK3 z materiálu PLA. Orientační vnější rozměry krabičky s nasazeným víkem jsou: 103/73/60 (výška/šířka/hloubka v mm).

!!!Samotná karetní hra Star Realms není součástí nabídky!!!

Do krabičky se vejde kompletní balení základní hry. Zároveň zbývá ještě místo na další karty nebo počítadlo životů (bodů autority), které také nabízím k prodeji zde: https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/86410/.

Dle individuální dohody mohu deckbox vytisknout v podstatě jakoukoliv barvou - disponuji téměř celou barevnou škálou tiskových strun. Foto je pouze ilustrační. Fotografii všech barev mohu předem zaslat na e-mail. Individuálně je možno zvolit i libovolnou dvoubarevnou kombinaci (samotná krabička i víko mohou mít různou barvu, viz. foto). Za příplatek 75 Kč je možné krabičku vytisknout z materiálu svítícího ve tmě (samotná krabička má bílou barvu, po nasvícení denním světlem/lampou poté ve tmě svítí neonově modře nebo zeleně) Samotnou krabičku je možno si také samostatně nabarvit.

Způsob dopravy: Zasílám na pobočku Zásilkovny v ČR i SR. Cena dopravy je 79 Kč v rámci ČR a 120 Kč na Slovensko.

Další foto mohu zaslat na vyžádání. V případě zájmu nebo dotazů mne prosím kontaktujte nejdříve na e-mail: chjoa@seznam.cz, kde doladíme detaily prodeje či případné dotazy.

--- Systémové info ze dne 13.10.2019 (02:01:21) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Marvel champions Rogue Hero pack
Marvel champions Rogue Hero pack
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 14 dnů

Offcanvas