BattleLore 2. edice + expanze Heralds of Dreadfall

Prodávající: czechImenhotep [bazar index: 63 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 1799 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Stav jako nová. Jenom orel a drak (letecké modely) mají zlomenou průhlednou tyčku u podstavců na kterých jsou, ale pokud si počtete na netu, tak lámavost podstavců byla obecným problémem této hry, tohle zasklili a jsou opravdu neskutečně křehké. Nic co by ale nešlo pořešit.

Battle lore 2 edice - základní hra v Aj, hráno max. 3
Heralds of Dreadfall - expanze- nikdy nehráno

Možné osobní převzetí Polička kdykoliv, Brno ve všední den typicky do 14:30, max do 17:30 po předchozí dohodě, na Polní, tj. 3 zastávky od hlaváku. Mnohem méně času zabere si vyzvednout hru v průběhu dne kdykoliv u mně v práci než se přes deset esemesek složitě nahánět na čase a místě převzetí jinde, nikam vláčet to nebudu, mám s tím bohaté negativní zkušenosti.

Platba ceny hry (příp. poštovného) předem na účet. Na dobírku posílám jen zásilkovnou na Slovensko, v takovém případě rating kupujícího alespoň 5+.

Poštovné dle ceníku České pošty dle hmotnosti.
Zásilkovna. Typicky po ČR do 5kg 75 Kč. Nejsem živnostník, tzn. vždy adresát platí při převzetí právě 75 Kč zásilkovně, nemůže poštovné zaplatit mně předem. Pokud to jako kupující máte zařízeno jinak, prosím o upozornění.

Na Slovensko zasílám, ale očekávám, že s tím kupující má trochu zkušenosti, tzn. zásilkovnou dle ceníku, na Slovensko možno na dobírku, nikdy jsem to nedělal.

Mrkněte na moje ostatní aukce a berte prosím na vědomí, že prodávám cca. 15 her a pokud by to koupilo 15 lidí tak mi to chvíli potrvá zabalit a odeslat, obdobně nemohu s 15 lidmi řešit úplné extrabuřty.

Příhozy neruším, pokud něco fatálně sám nezmrším v inzerátu. Na smysluplné dotazy rád odpovím. Pokud někdo bude rozjíždět odepisovací show u hry za 300 Kč tak to vyhodnotím dle mých zkušeností ve smyslu jsou lidé co kladou dotazy a jsou lidé co kupují.

Pokud vyhrajete aukci, automaticky pošlete jméno, příjmení, adresu (identifikaci pobočky zásilkovny ka

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Karak/Carcassonne - mřížky 3x3
Karak/Carcassonne - mřížky 3x3
Akt. cena: 160 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas