Mansions of Madness 2nd edition

Prodávající: Rujha [bazar index: 24 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 1600 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám hru Mansions of Madness 2. edice v angličtině - dobré, pokud někdo plánuje dokupovat rozšíření, která zatím v češtině nejsou. (Jinak v aplikaci lze zvolit jazyk dle preferencí, pravidla se dají v češtině stáhnout.)

Tento základní box obsahuje také "Conversion Kit" - tedy pokud máte první edici hry, můžete ji s pomocí těchto komponent zakomponovat do druhé edice a rozšířit tak příběhy a možnosti toho, co vám aplikace postaví do cesty.

Hra je rozbalená, žetony vylámané z kartonů, roztříděné a zabalené. Hra je jako nová, nic nechybí, vše je jako po rozbalení krabice. Některé kartonové žetony monster nedrží příliš dobře v podstavcích a při uskladnění v krabici vypadnou - což je výrobní vada, nevím, zda se týká všech kopií produktu, ale vzhledem k tomu, že statistiky monster hlídá aplikace tyto kartonové čtverečky ve hře vlastně vůbec nejsou potřeba.

Preferuji osobní předání v Českých Budějovicích (platba při předání v hotovosti). V případě požadavku na zaslání poštovné dle zvoleného způsobu, platba předem. Moje preference je zaslání přes Zásilkovnu - v takovém případě počítejte s poštovným 80 Kč dobírkou.

V případě více vyhraných aukcí samozřejmě posílám jedním balíkem za jedno poštovné - podívejte se na mé ostatní aukce.

Případně se ptejte, doplním, co budu vědět :)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Robin Hood (ALBI, hrané 2 kapitoly)
Robin Hood (ALBI, hrané 2 kapitoly)
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 16 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas