Pandemic Legacy: Season 2 (ENG, rozehraná, čtěte)

Prodávající: PatrikBolas [bazar index: 144 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 1000 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Po zhltnutí první sezóny Pandemic Legacy jsme se po hlavě vrhli do dvojky a pak se nám skupina náhle rozpadla. Stihli jsme odehrát pouze prolog, dvakrát leden, dvakrát únor a jednou neúspěšně březen. Pro případného zájemce tedy zbývá dokončit březen a následně zbylý rok, tedy ještě 10-19 her (každý měsíc buď dáte napoprvé, napodruhé, nebo vás hra prostě pošle dál).

Z logiky věci je hra už trochu pozměněná. Máme vytvořených pět postav se schopnostmi i postihy (stále ale zbývá dalších pět prázdných karet pro vaši vlastní kreaci). Odhalili jsme několik nových pravidel, v některých městech se nám zhoršily podmínky, objevili jsme první menší kousek mapy...

Případnému zájemci rád sdělím více soukromou zprávou, případně pošlu konkrétnější fotografie. Zde nechci akorát zbytečně spoilerovat. V tomto případě je víc než namístě setkat se při předání osobně ať kupující ví, co kupuje. Ale nebráním se i jiné formě předání, viz dále.

Preferuji osobní předání v Praze na Václavském náměstí, jinak zasílám Zásilkovnou (74 Kč), případně poštou (70–120 Kč podle velikosti balíku) na náklady kupujícího po připsání peněz na účet.

NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM po předchozích špatných zkušenostech.

--- Systémové info ze dne 14.09.2019 (02:01:03) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 2)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

God of War karetní hra, NOVÁ
God of War karetní hra, NOVÁ
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas