NSV MINNYS (Minihry do kapsy EN/DE) + bonus

Prodávané předměty: Planeta sladkostí (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: Marten Infinite [bazar index: 465 1 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 150 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 1
Nejvýše přihazující: Dzonker [bazar index: 56 0 0 ]
Končí za: Již skončeno

Sada 8 minihier, z ktorých niektoré vyšli u nás pod názvom Minihry do kapsy. Viď. https://boardgamegeek.com/boardgamefamily/60027/series-minnys-nurnberger-spielkarten-verlag Toto je nemecký originál s vytlačenými anglickými pravidlami, všetko otvorené a zabalené do plastových vreciek. K hre znalosť angličtiny nie je potreba. V tých z nich, ktoré majú papierové bločky, chýba maximálne 6 listov, inak všetko ako nové.

Za 150kč/kus prihodím k výhre ľubovolné z následujúcich (v prípade záujmu o kúpu samostatne napíšte správu, nech to vytvorím ako novú aukciu od 150kč po skončení tejto):

BetaBotz (https://boardgamegeek.com/boardgame/190915/betabotz) - Jeden roh krabice je zlomený a nevyzerá dobre, inak top stav. Dosky hráčov zalaminované. K hre je vyžadovaná znalosť angličtiny.

Brew Crafters: Travel Card Game (https://boardgamegeek.com/boardgame/154905/brew-crafters-travel-card-game) - Anglické pravidlá aj text na kartách. Pravidlá požmolené.

Eminent Domain: Battlecruisers (https://boardgamegeek.com/boardgame/163641/eminent-domain-battlecruisers) - Top stav, hráčske plochy zalaminované a bez obalených kariet potom horšie pasujú do krabice hry. Anglické pravidlá a popisky na kartách.

Filou: Die Katze im Sack (https://boardgamegeek.com/boardgame/32125/felicity-cat-sack) - Top stav. Pravidlá pôvodne nemecké, vytlačené české.

Isle of Trains (https://boardgamegeek.com/boardgame/154906/isle-trains) - Anglické pravidlá, karty bez textu. Pravidlá požmolené a krabička tiež trocha ošúpaná.

Nightmarium (https://boardgamegeek.com/boardgame/192656/nightmarium) - Značne znásilnené EN pravidlá a niektoré karty sú od výroby vytlačené hore nohami. Priložím CZ prehľadové karty.

Noble Treachery: The Last Alliance (https://boardgamegeek.com/boardgame/149639/noble-treachery-last-alliance) - Bez pôvodného insertu, inak top stav. Anglické pravidlá aj popisky na kartách.

Truck Off: The Food Truck Frenzy (https://boardgamegeek.com/boardgame/217020/truck-food-truck-frenzy) - Anglické pravidlá aj popisky na kartách. Top stav.


Obrázok orientačný.

--- Systémové info ze dne 07.02.2023 (02:00:34) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 1)

Osobní předání: Brno - Bystrc/Komín/Žabiny/Kr.Pole/Veveří
Zasílám do ČR: ANO (Zásilkovna, Pošta)
Zasílám na Slovensko: ANO (Zásielkovňa)

Poštovné hradí kupujúci, uprednostňujem platbu predom na účet, dobierka za príplatok.
Opakované prihodenia tesne pred polnocou odmeňujem bez varovania banom na svoje ďalšie aukcie. Nemám to rád.

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...


Historie příhozů

10.8.2022 08:53:44 Dzonker [bazar index: 56 0 0 ] 150 Kč

Vybíráme z Bazaru

Vesnička: hra o budování osady
Vesnička: hra o budování osady
Akt. cena: 620 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas