Kokopellí (KS edice) + rozšíření Ceremonies

Prodávané předměty: Kokopelli (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: Carnicemeno [bazar index: 39 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 1200 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Kokopellí je abstraktní karetní hra pro 2-4 hráče od vydavatelství Queen Games.

Ve hře Kokopellí se hráči ujímají role jakéhosi indiánského kmene, který pořádá různé slavnosti a obřady. Každý hráč obdrží balíček 36 karet, který je sestaven ze 3 karet 12 různých obřadů (v základní hře je 16 různých obřadů).

Každý hráč má k dispozici desku hráče s políčky pro čtyři obřady. Jejich hrací plocha se skládá ze čtyř políček jejich desky a dvou nejbližších políček jejich levého a pravého souseda (celkem 8 políček). Ve svém tahu si může táhnout kartu, zahájit obřad na osobní desce hráče, pokud na jeho hrací ploše není obřad tohoto typu; nebo zahrát kartu z ruky do libovolného obřadu na své hrací ploše. Jednou zahájený obřad ve svém hráčském poli poskytuje zvláštní schopnost, dokud není dokončen.

Obřad je dokončen po zahrání čtvrté karty do něj, přičemž si hráč přivlastní token vítězných bodů a vyloží žeton konce hry, pokud je k dispozici. Po vyložení všech žetonů konce hry hra končí. Hráč s nejvyšším počtem bodů.

Hra nabízí velkou znovuhratelnost – hra obsahuje více karet obřadů než je pro standardní hru potřeba (každá hra tak může být jiná). Větší znovuhratelnost podporuje i rozšíření Ceremonies (nebo oficiálně Expansion 1), které do hry přidává 9 nových obřadů s novými vlastnostmi.

KS edice navíc obsahuje plastový insert pro perfektní utřídění herních komponent (včetně i těch z rozšíření) a také akrylátové panáčky (standee) na místo žetonů konce hry.

Stav: Hra je již rozbalená (bez fólie), ale byla hraná pouze jednou. Nenese tak známky opotřebení a je v perfektním stavu (jako nová).

Jazyk pravidel: angličtina (pravidla jsou velmi jednoduchá, pouze několik stránek textu, navíc doplněné vizuálními ukázkami).

Jazyk komponent: jazykově nezávislé

V případě dotazů jsem k dispozici.


--- Systémové info ze dne 19.11.2022 (02:00:21) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 4)

Osobní předání: Ostrava
Zasílám do ČR: ANO (přes Zásilkovnu)
Zasílám na Slovensko: ANO (přes Zásilkovnu)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Krycí Jména
Krycí Jména
Akt. cena: 333 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas