Wizard Kittens + Magical Monsters rozš.+ KS bonusy

Prodávající: Marten Infinite [bazar index: 465 1 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 300 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Ide o hru z tohto Kickstarteru - https://www.kickstarter.com/projects/1921129910/wizard-kittens-a-magical-card-game/description, stupeň Spellbound. Obsahuje anglické pravidlá a anglický text. Papierové krabičky od rozšírení som už ale vyhodil, lebo krabica a insert základnej hry je robený tak, aby sa tam vošlo všetko. Takisto plyšáka si nechám, sry. :)

Za 200kč/kus prihodím k výhre ľubovolné z následujúcich:

Amun-Re: The Card Game (https://boardgamegeek.com/boardgame/232303/amun-re-card-game) - Bez pôvodného insertu, inak top stav. Na žiadosť nechám karty v obaloch, lebo majú neštandardnú veľkosť a musel som si iné štandardné skrátiť.

Covalence: A Molecule Building Game (https://boardgamegeek.com/boardgame/184663/covalence-molecule-building-game) - Top stav.

Deadwood 1876 (https://boardgamegeek.com/boardgame/245197/deadwood-1876) - Top stav.

Eminent Domain: Battlecruisers (https://boardgamegeek.com/boardgame/163641/eminent-domain-battlecruisers) - Top stav, hráčske plochy zalaminované a bez obalených kariet potom horšie pasujú do krabice hry.

Funkenschlag: Das Kartenspiel (https://boardgamegeek.com/boardgame/203780/power-grid-card-game) - Bez pôvodného insertu a s vytlačenými EN pravidlami, lebo originál má len nemecké. Inak top stav.

Overseers (https://boardgamegeek.com/boardgame/176803/overseers) - Verzia z KS, ktorá obsahuje aj kovový žetón začínajúceho hráča a drevené žetóny. Žiaľ bez pôvodného insertu, lebo zaberal veľa vzduchu a chcel som tam mať ešte inú hru. Prehľadové plochy zalaminované, karty postáv ponechám v obaloch s vytlačenými CZ prekladmi.

Virulence: An Infectious Card Game (https://boardgamegeek.com/boardgame/202207/virulence-infectious-card-game) - Top stav.

Zadáča pre toho, kto si vypýta:

Promo Easter Bunny k hre Cottage Garden, čo u nás vyšlo ako ZaHRAda (https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/234133/cottage-garden-easter-bunny)

Osobní předání: Brno - Bystrc/Komín/Žabiny/Kr.Pole/Veveří
Zasílám do ČR: ANO (Zásilkovna, Pošta)
Zasílám na Slovensko: ANO (Zásielkovňa)

Poštovné hradí kupujúci, uprednostňujem platbu predom na účet, dobierka za príplatok.

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Architekti záp. král. sběratelská krabice + promoo
Architekti záp. král. sběratelská krabice + promoo
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas