Hra SPACE BASTARDS

Prodávané předměty: Space Bastards (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: Mishenka [bazar index: 0 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 18 €
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Predám stolovú hru Space Bastards. Hra je v 100%nom stave, prakticky nehraná, len trikrát vytiahnutá z krabice. Má bohaté príslušenstvo s krásnou grafikou, pre 2-5 hráčov od 12 rokov. PC 26€, predávam za 18€. Odber v Košiciach, prípadne pošlem poštou či Zasielkovnou. Som otvorená aj dohode na cene alebo výmene za inú hru ????

Popis:
Ve hře Space Bastards se hráči snaží obsadit malé planetky svými vesmírnými potvůrkami a získat na nich převahu. Základní herní mechanismus je založen na vzájemných vztazích těchto potvůrek. Je jich celkem 5 druhů a každý hráč bude mít k dispozici všechny druhy. Vztahy potvůrek jsou: láska - narození nové potvůrky, střelba - zastřelení nepřátelské potvůrky, žraní - sežrání nepřátelské obludky, obchod, diplomacie, cestování, mutace a změna vztahu.

Tyto vztahy jsou vždy definované rasami potvůrek. Např. vesmírný brambor může mít děti s vesmírným kaktusem. Když je na planetě brambor i kaktus, může se zde narodit nová potvora! Hráči se snaží efektivním využíváním těchto vztahů a převážením potvůrek z planety na planetu získat co nejvíce vítězných bodů...

V Košiciach alebo posielam zasielkovnu a poštou

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Summoner Wars MS 2. vydání, karty v obalech
Summoner Wars MS 2. vydání, karty v obalech
Akt. cena: 661 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas