The Eternity Game Medhananda

Prodávající: Quimwi [bazar index: 6 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové stále ve fólii
Cena: 1100 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Jedná se o karetní hru, pro jednoho nebo i více hráču, je to trchu pdobné, porovnatelné nikoli stejné jako tarot nebo čínský i-thing. Je to meditační hra. A taky Oracle. Obsahuje 64 karet ty symbolizují naši realitu rozdělenou do 64 polí -archetypů. Archetyp je něco jako tenshion field-silové pole. Na každé kartě je vyobrazen ainogram Symbol to je obrázek nahoře nad ním je číslo a název karty .,ve spodní části tj pod obrázkem je v jakém sídlí domě v levo je cesta a na pravé straně je dárek.Dárek za následování te cesty. to co vám přinese ta cesta.
Eternity game is Mythological , psychological , ontological and cosmological space age game.
Tohle vydání je v anglickém jazyce a v minulosti tohle vyšlo i v německé verzi Der Goldene ball 1978 . Knížka s manuálem ke hře v alglickém jazyce je proti německé verzi osekaná. EN verzr KNIHY kolem 150stran, Německá verze 300stranek textu.
Jak autor uvádí na hře není nic okultistického jediné co je na hře okultistického je naše ignoranství.
Pro koho je hra? pro někoho koho zajímají tajemství,příběhy z mytologie.může vám pomoct přemýšlet, vědění vě hře je spoustu moudrého a metafyziky. Autor žil nějakou dobu v indii takže ve hře je něco i od indiánských indických gnostiků- vediků-aincent indian vedas
Jak hra funguje? Je víc možností pro hru. jedna z možností je karty zamícháte na stole podobně jako pexeso myslíte si nějakou otázku a vytáhne si třeba jeden až tři karty. to zase už záleží. až kartu otočíte tak platí slovo psané nahoře. je potřba si přečíst ten manuál.
I am a Meditation game: You can find yourself in me.
I am a game of Symbols: You can find the fullness of the universe in me in word and image, and you can meet the forces which direct the movements on the stage of life.
I am an Oracle game: You can ask me for the relations between humans and forces or for your destiny.
I am a Transformation game: Your consciousness can awaken with the movements of transformation, and become light and wide.
I am an Eternity game: I take you away from your day to day relationships to confront your consciousness in relation to Eternity and Infinity, which are your home.
I am a Yoga of play, a path which can lead your consciousness to unity and to the joy of the Divine's play of hide and seek with the universe.

karty mají malou tiskovou chybu je to zatím u každého vydání a někdo si toho ani nevšimne. Myslím si že tam mají tiskovou chybu. Moudří udajně v minulosti prohlásily že tahle hra je určená k zapomnění hlavně pro nezájem veřejnosti.
Hra není příliš známá a u nas nikdy nevyšla. Mě se moc líbí


--- Systémové info ze dne 26.07.2021 (02:00:47) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Nejlíp osobní předání Brno, případně po domluvě česká pošta.
zasilkovna ne , Slovensko ne

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Cthulhu: Death May Die – Unspeakable Box
Cthulhu: Death May Die – Unspeakable Box
Akt. cena: 3750 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas