This war of mine - základní hra (nehrané)

Prodávající: Wapno [bazar index: 12 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 2000 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Hra je v perfektním stavu, nikdy nebyla hraná. Vyloupal jsem dílky, roztřídil karty, přečetl pravidla a zase jsem to zabalil a vrátil do krabice, protože jsem neměl čas na další hraní. Po letech jsem se k ní už nevrátil a tak jsem se rozhodl jí prodat.

--- doplnění popisu dne 19.01.2021 (10:41:35) ---
Po zkušenostech z jiného prodeje uvádím dodatečné info ohledně použití hry: hra byla u studování pravidel jednou vybalena, zamíchány karty a rozdány na herní plán. Během studování pravidel jsem pár karet otočil a pohnul s figurkami v rámci akcí dne a v rámci studování pravidel. Noc už jsem vůbec nehrál na herním plánu ani kartičkách, nebo kde se to hraje.

Kniha příběhů: do knihy jsem si dal pár malých lepíčků k upomínce důležitých stránek. Tyto jsem opatrně sundal před prodejem. Stránky jsou nedotčené, kniha pořád voní novotou (papírem), není zohýbaná apod. Možná na nějakém rohu stránky, když si jí dáte proti sluníčku, uvidíte zbyteček lepidla z lepíku, možná.

To je vše, co bych ke stavu dodal, za mě je to prakticky netknuté, ale po zkušenostech z jiných inzerátů uvádím opravdu přesný popis všeho co vím.

Pokud si hru koupíte a nebudete spokojeni, klidně následně transakci vrátíme. Ideální je pro to osobní předání, kde se to dá vyřešit na místě, ale nabízím i poštou. Na čemkoliv se lze domluvit individuálně přes zprávy, telefon atp. Můžu to natočit, poslat více fotek a tak.

--- doplnění popisu dne 21.01.2021 (19:44:27) ---
Přikládám fotku stránky, kde byl s největší pravděpodobností lepík. Je to pod pětinásobnou lupou. Prohlížel jsem celou knihu, nasvítil si jí a nikde jsem nenašel ani stopu po lepidle nebo čemkoliv. Stránky slepené nejsou. Kdybych to sem nenapasl, tak to nikdo neuvidí.

--- Systémové info ze dne 23.07.2021 (02:00:48) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Osobní předání: Praha
Zasílání poštou: ANO (k prodejní ceně budou připočítány náklady na poštovné dle preferencí přepravní společnosti kupujícím)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Pictomania, nové vydání (CZ)
Pictomania, nové vydání (CZ)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas