Gloomhaven EN + inserty

Prodávané předměty: Gloomhaven (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: dzhony [bazar index: 23 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 2000 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Nabízím k prodeji deskovku Gloomhaven v anglickém jazyce. V naší skupině jsme odehráli celou kampaň a hru proto mohu po pečlivém zresetování nabídnout dalším zájemcům. Součástí je i nová sada nálepek, po obdržení hry tedy můžete rovnou začít hrát.

Na některých herních komponentách je znát opotřebení. Pravidla a kniha scénářů jsou hodně ohmatané, karty bojových modifikátorů jsou ošoupané (protože se hrály bez obalů), papírové žetony monster jsou na spodní straně mírně poškozené od umisťování do plastových podstavečků, ale žádné z poškození nebrání dalšímu hraní. Nejdůležitější karty, které se drží v ruce (akce postav) se hrály obalené, takže jsou ohrané minimálně nebo vůbec. A ne všechny z odemykatelných postav se během kampaně podívaly do hry - dvě nebo tři postavy jsou úplně nehrané.

Součástí aukce je tedy samotná deskovka, sada insertů na všechny herní komponenty (na obrázcích níže) a několik dalších drobností které jsem v průběhu kampaně vyrobil pro usnadnění hry - druhý výtisk pravidel v menším formátu pro paralelní listování, kartičky hrdinů pro umístění na časovou osu iniciativy, nebo několik 3D tištěných podstavečků pro odlišení vyvolaných nepřátel...

Nabízím osobní předání v Neratovicích, nebo zaslání po ČR prostřednictvím Zásilkovny (+130 Kč, je to těžká krabice) nebo České pošty (+140 Kč "Na poštu", +160 Kč "Do ruky") po zaplacení celkové částky převodem na můj účet.

--- Systémové info ze dne 27.03.2021 (02:00:50) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Ground floor
Ground floor
Akt. cena: 99 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas