Hlavolam Perplexus Twist

Prodávající: trupik [bazar index: 39 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 400 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám orignální Spin Master Perplexus Twist, bez krabice. Vhodné pro děti od 6 let, ale dobrá zábava a zkouška trpělivosti i pro dospělé.

Hlavním úkolem je opět provést kuličku bludištěm, ale Twist přichází s další výzvou, a to nutností otáčet a přetáčet celé bludiště uvnitř hlavolamu kolem své osy. Perplexus Twist patří jistě k náročnějším hlavolamům z řady Perplexus i přesto, že oficiální věková kategorie je 6+ a překážek je "pouze" 30!

Čekají vás nové typy překážek, slepých uliček, útesů a pastí s názvy jako Štípač (Pincher) nebo Hadí jazyk (Snake tongue).

Perplexus Twist je revoluční 3D bludištní hlavolam uzavřený v průhledné plastové kouli. Natáčením otočného mechanismu uvnitř koule a otáčením celé koule až o 360 stupňů se hráči snaží manévrovat ocelovou kuličku spletitým labyrintem složeným z malých cestiček a zatáček. Oproti klasickým plochým deskovým bludištím, které jsou složeny z jedné cesty, Perplexus Twist obsahuje množství tras a překážek a na nich 30 kontrolních pozic, poskytující nezapomenutelý 3D zážitek. Pomoci zemské přitažlivoti a vlastní šikovnosti musí hráči naklánět, otáčet a přetáčet průhlednou kouli aby dovedli kuličku až do konce. Do cesty jsou postaveny překážky různé obtížnosti, které musíte překonat. S hračkou Perplexus zažijete hodiny zábavy a legrace a naučíte se prostorovému myšlení.

--- Systémové info ze dne 22.01.2021 (02:00:41) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 2)

Praha Černý most, Horní Počernice

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne Princezna a drak (stará edice)
Carcassonne Princezna a drak (stará edice)
Akt. cena: 569 Kč
Končí za: 15 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas