Vládce Tokia - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Heidelberger Spieleverlag
IELLO
REXhry
Autoři: Richard Garfield
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Karty

Ahoj,
chcem sa spýtať na počet, resp. druhy kariet k tejto hre. Na stránke E-shopu je uvádzané, že k hre je "exkluzívny darček - rozšírenie plné kariet" (česká verzia od výrobcu REXhry). Mám spolu 66 kariet (kartu EVAKUACE CIVILISTŮ a kartu HLAVA NAVÍC - mám 2x). Porovnával som to so zoznamom kariet, ktorý tu dal užívateľ "karel" (v sekcií - Ke stažení) a karty súhlasia.

Otázky:
Majú byť tie dve uvedené karty 2x?
Zahŕňa "karlův" zoznam aj rozšírenie kariet, alebo existujú nejaké ďalšie karty, ktoré k tomu nemám? (existuje nejaká verzia Vládců Tokia, kde je pôvodne kariet menej?)
Aké karty máte vy?

Ďakujem za odpovede.
19.10.2015 21:10:11

Vulcano
Ten můj překlad je dost starý, starší než ten od kluků z Rex her. Už nevím, co byl základ nebo rozšíření, promiň, hru už nemám.

20.10.2015 22:58:19

preklad> Ahoj,
ďakujem aspoň za reakciu. Prešiel som si moje karty podľa tvojho zoznamu a až na nepodstatné rozdiely v preklade sú všetky karty tožné, myslím, že nejaká zmena funkie jednotivých kariet tam oproti pôvodnému nebola. Ak by si nebol proti, môžem sem dať aktualizovaný zoznam kariet vychádzajúci z toho tvojho zoznamu. Mám ešte "v rukáve" aj nejaké ďalšie veci, keď bude čas, postupne niečo ešte prihodím :)

Tých kariet je tam celom dosť, takže v podstate o nič nejde (hrať sa to dá), len ma zaujímalo, že kde sú tie sľubované karty rozšírenia, keďže všetky boli zabalené spolu v jednom balíčku a nič extra som nenašiel... :)
- vulcano

Seznam> Klidně si s tím dělej, co uznáš za vhodné. - karel

Hlavy na víc.
Imho 2x je správně. Kostky na víc (světle zelené) jsou taky dvě.

21.10.2015 12:32:09

> Díky - vulcano

Vybíráme z Bazaru

Chartered: The Golden Age (kickstarter edition)
Chartered: The Golden Age (kickstarter edition)
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas