Space Alert - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Albi
Czech Games Edition
Heidelberger Spieleverlag
REXhry
Rio Grande Games
Autoři: Vlaada Chvátil
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

Cvičení nováčků o přežití ve vesmíru

Autor: BMAJTZ | 3 hodiny 0 minut | 26.11.2011 | 1

Hra: Space Alert

Hráči: BMAJTZ, Juris

Rozhodli jsme se vyzkoušet tuhle hru, přestože jsme byli pouze dva hráči a dle pravidel toto není nejlepší volba pokud s hrou začínáte. Přes to všechno se nám hra zalíbila a zjistili jsme, že i ve dvou je to výborná zábava. Každý se zhostil jednoho hráče a s dalšími dvěma jsme táhli společně. Tímto způsobem jsme si zahráli asi 6 her a posrtupně prošli všechny pravidla této hry. Zveřejňuji tedy pouze obecný zápis celé série her. Začali jsme pouze s vnějším ohrožením bez použití technologií raket a stíhaček, až jsme se ke konci propracovali i k vnitřnímu obsazení lodi a boji na palubách. Výcvikové mise vesměs proběhly úspěšně a tak s pocitem, že už hru skutečně porazíme jsme se vydali do vesmíru. Bohužel již první opravdová bitva (a poslední hra v sérii) nás přesvědčila o opaku. Loď byla dobita a i kdybychom tomu zabránili, rozstřílel by nás vesmírný křižník. Každopádně se jednalo o výborné odpoledně plné vesmírného dobrodružství.

Odehráno v: Brno (Okres: Brno-město)

Komentáře

Konečně
Na tuhle hru jsem se těšil od doby, kdy jsem se o ni dozvěděl. I když jsem plánoval první let s dalšími třemi ostřílenými piloty, nakonec mě situace vyhnala do testovací kabiny jen s jedním kovbojem a na pokyn školícího důstojníka k nám byli přidáni 2 kyborgové.
Po sérii úspěšných letů jsme byli posláni na skutečnou misi, která ovšem zapříčinila probuzení našich klonů. Díky ovečce Dolly se teď můžu znovu pustit do neprobádaných konců vesmíru. Tam, kde má fantasie zažije pravé orgie a hlava se zaplní rychlým uvažováním s nutností efektivní komunikace.
Parádní výlet do vesmíru a ideálně využité odpoledne.

30.11.2011 15:47:01

Vybíráme z Bazaru

Etherfields: Alternative Creatures
Etherfields: Alternative Creatures
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas