Lisboa - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Středověk
Herní kategorie: desková hra, budovatelská, ekonomická
Čeština: undefined
Vydavatelé: Eagle-Gryphon Games
Autoři: Vital Lacerda
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

V sobotu jsme na Severskem hrani ve Sloupu roztlacili tuhle megakrabici. Jenom "lama karta" ma 8 stranek...

Uplne nejvic mne prekvapilo, ze muze existovat hra, ve ktere ma hrac jenom cca 8 az 10 akci za celou hru a muze to trvat dve hodiny. Pritom jedna akce je zahrani prave jedne karty. Pravda, karta se da hrat jednim z asi 5 zpusobu (z toho jeden je ten ze si vezmu 1 peniz) takze je to potreba poradne rozmyslet nez neco udelam - protoze jedna ne uplne dobra akce bude asi znamenat konec nadeji.

Zajimava hra, chtelo by to zahrat si to znovu. Celkovy dojem za mne tedy priznivy. Jen ta cena je trochu vysoka a ty uzasne herni desky se trochu dost "zkroutily", ale to delaji i treba desky u Scythe. Zrejme to lepeni "dvou nebo tri vrstev" neni uplne dobry napad...
20.11.2017 15:44:50

Dojmy
Pro mě je to rozhodně zajímavá hra. Obecně hry od tohoto autora (Vital Lacerda) mám rád. Měl jsem trochu problém s pravidly, ale po prvním zahrání se to změnilo. Pravidla jsou jednoduchá a podle mě jednoznačná. Žádný nejasnosti a to je pro mě velké plus.

Kartový mechanismus se mně velice líbí a ve hře je krásně vidět Lacerduv rukopis. Kvalita komponent je taky na vysoké úrovni a určitě hra stojí minimálně za vyzkoušení.

Souhlasím s Robkinem, že jediné mínus může být vyšší cena.

20.11.2017 16:07:56

skp

Po prvni hre
Dens jsme zahrali po prve, pricemz mame za sebou asi 4 nebo 5 her Galeristu.

Na poprve dosti chaoticke, nez si clovek utridi co dela co a kdy muze kam...ke konci hry uz se mi to zdalo jasnejsi a myslim ze dasi 2 hry a pak to uz bude jasne a jen se otevre svet moznych strategii.

Hrali jsme to ve 2, celkem 2,5 hodky na ucici se partii mi prijde ok, ty 2 hodky jsou real bych rekl. Jako hlavu to zapece, pac myslim ze cest k vitezstvi je spousta... paradni gameska, produkce dle meho skvela a grafika nadherna...

27.1.2019 14:32:06

Vybíráme z Bazaru

Comix ISS Vanguard
Comix ISS Vanguard
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 14 hodin

Offcanvas