Inovace - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Asmadi Games
IELLO
Lacerta
REXhry
Autoři: Carl Chudyk
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

roztažení balíku

Ahoj,

kolikrát lze roztáhnout balíčky během hry? Doposud jsme je roztahovaly až do maxima, ale ono to tak možná nebude, že? =)
7.6.2016 12:41:14

.
jak to myslíš?

7.6.2016 12:51:13

roztažení balíku> Kolikrát, během hry, lze roztáhnout jeden konkrétní balíček, tak abych měl k dispozici všechny komodity, které karty v baličku poskytují. - ihik

.
Jestli jsem správně pochopil dotaz, hromádku karet můžeš roztáhnout kdykoli ti to hra dovolí... Karty můžeš roztáhnout doleva, doprava a nahoru (jestli se nepletu, už jsem delší dobu Inovaci nehrál). Každé roztažení nabízí jiný počet komodit a mnohdy i jiný druh. Nejlepší je roztažení nahoru, kdy karta dává tři komodity. Omezení na počet roztažení ale, pokud vím, není. Jediné omezení je, že balíček může být roztažen pouze jedním směrem. Když hra dovolí roztáhnout jiným směrem, můžeš to udělat, pokud to přinese výhodu.

7.6.2016 13:35:11

roztáhneš
balíček např. doleva a potom, když přidáváš nové karty, přidáváš je tak, že roztahuješ dál a dál...Pokud ubereš natolik, že ti zůstane jen jedna karta, máš smůlu, další karta, kterou přidáš už roztažená není a musíš počkat, až ti zase nějaká karta dovolí roztáhnout balíček doleva, doprava, nahoru nebo dolů...a potom, až je roztažený jedním z těchto směrů a ty na něj přidáváš kartu/y, tak zase jakoby "roztahuješ", nemusíš po přidání nových karet čekat, až budeš znovu moct dál a dál roztáhnout balíček, "roztahuješ" ho automaticky přidáním další a další karty - je to takto srozumitelné?

7.6.2016 13:50:41 | Upraveno autorem (porovnej)


...
Jenom doplním, že když roztahuješ balíček libovolným směrem, tak roztáhneš celý pakl tím daným směrem a když roztahuješ například doleva balíček, který už je roztažený například v pravo, tak prostě se roztáhne celý doleva, tj. roztahování není kumulativní, vždy platí pouze jedno a to v absolutním rozsahu.

7.6.2016 23:29:49

Vybíráme z Bazaru

Dixit
Dixit
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas