Hypergrid - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Drobnost v pravidlech

Teď si čtu pravidla, co jsou zde na Zatrolenkách. Všiml jsem si jedné věci, kterou si hráči mohou vykládat nepřesně. Jde o blokaci živlu po umístení žetonu. Tak, jak je to napsané v pravidlech, by to mohlo být chápáno tak, že se živel zablokuje jen tehdy, pokud se žeton umístí na existující pilíř. Je sice zřejmé, jak je to myšleno, ale mám pár známých, co by se na tom mohlo točit :-)

Jinak po přečtení pravidel mám fakt chuť si to zahrát.
25.11.2017 12:19:03

blokovanie
Zablokovanie živlu znamená, že po zahratí živlu sa tento zablokuje a nasledujúci MUSÍ byť iný živel.
Úplne prvý žetón v hre je položený na prázdne pole a je zablokovaný.
Hru si zahraj, je to nová klasika IMHO.

14.12.2017 02:36:32

Blokování
Já to chápu, je to spíš upozornění na drobnou nedůslednost v pravidlech. A strašně se těším, až si to někdy zahraju. Jakože fakt to vypadá dost krutě. A dost rád bych v tom někdy udělal turnaj.

14.12.2017 07:26:09

blokování
Mně to přijde naprosto jasně napsané. Souvětí o 3 větách. První dvě věty se vzájemně vylučují (čárka před spojkou nebo) - provede se pokyn pouze jedné z vět. Třetí věta přidává další pokyn. (nechce se mi to citovat, ze zdejšího PDF se nedá kopírovat text (nebo to neumím)).

14.12.2017 11:22:36

Blokování
Mám na mysli popis Akce A. Tak, jak je to tam psané, to může být někým chápáno tak, že umístí žeton na pilíř a zablokuje živel nebo umístí žeton na prázdné pole a nezablokuje živel. Je to tam psané ve stylu (možnost 1) nebo (možnost 2), přičemž to "nebo" je oddělené čárkou od předchozí části věty, takže následná spojka "a" je už tak spjata spíše s tou druhou možností.

Je to jen malá blbost. Mám ale známé, co by byli schopni se o tom hádat, takže to beru i tak, že tady je odpověď na případné dotazy šťouralů.

14.12.2017 11:49:27

Vybíráme z Bazaru

Emperor Chest (Rift in Time Storage Solution)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 17 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas