Gloomhaven - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Isaac Childres
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Mindthief Augments

Mám dotaz na fungování augmentů, které má Mindchief k dispozici. Jde mi hlavně o to, kdy jsou v jaké zóně a jak s nimi funguje resting. Je to tak, že augment je vyložen jako trvalý bonus a já se můžu kdykoli rozhodnout přesunout ho do discard pilu? To znamená, že nemusím čekat na zahrání dalšího augmentu, který by ho nahradil?

1) V momentě kdy dělám LONG REST, se můžu rozhodnout, že přesunu augment do discardu a použiji danou kartu k přesunu do lost pilu jako cenu restu?

2) Když dělám SHORT REST, tak se můžu rozhodnout, že karta zůstane aktivní a nemusím se bát odhození. Nebo ji přesunu do discardu a bude součástí lisovačky o přesun do lost pilu?

3) Když dostanu SMRTELNÝ ZÁSAH, mohu si vybrat, že odhodím jednu kartu z discardu + jeden aktivní augment, abych se vyhnul zranění? Resp. nejprve přesunu augment do discardu a pak odhodím tyto dvě karty z discardu?
31.12.2017 12:26:14

Odpověď
S kartami trvale vyloženými se smí nakládat stejně, jako by byly odhozené, pokud jejich majitel chce. Tedy při restu si můžeš vybrat: augment se buď počítá jako by byl v discardu, nebo ho necháš vyložený a počítá se mimo discard. Tím pádem:

1) přesně tak

2) přesně tak, obojí

3) ano

11.6.2018 22:17:38

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět Kickstarter expanze PETARDY
Zaklínač Starý Svět Kickstarter expanze PETARDY
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas