Eldritch Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Corey Konieczka
Nikki Valens
Richard Launius
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

pocesteni


zdravim chystam se na pocestovani eldritche mohl bych poprosit jak ppostupujete jde my hl jak to tisknete a nakolik to cca vyjde :) tisknete si to doma nebo to vyjde cenove rozume kdyz to zadate tiskarne a resite neak kvalitu papiru(asi to tisknete rovnou na lepici ze :D) dekuji =)
22.2.2018 13:42:15

Počeštění
Já osobně nerad cokoliv přelepuju, takže používám obaly na karty a do nich vkládám vytisknuté počeštěné karty. Nechávám si to tisknout na plast (plastový "papír") 90g/m2. Je to velice tenké a kvalita tisku je srovnatelná s tiskem na fotopapír a to je hodně znát obzvlášť u obrázků. Navíc ten plast co používám dobře sedí a nemá příliš tendenci se v obalu pošupovat - při míchání karet a tak. Karty vyšetřovatelů a prastarých nechávám tisknout na samolepící plast pak to nalepím na čtvrtku a ořežu (vyrobím si tak v podstatě vlastní karty a originály zůstanou zachovány) žetony nestvůr používám anglické - je tam minimum textu a při hraní s tím nebývá problém. Co se ceny týče je takovýto způsob počeštění asi nejdražší, ale vypadá to skvěle a spousta lidí z počátku ani nepostřehne že to není originál :)

(Tisk +- 500 Kč za jedno rozšíření. Obaly: dle značky a kvality 350Kč - 500Kč za jedno rozšíření) Takže v podstatě počeštění malého rozšíření vyjde cenově zhruba stejně jako jeho nákup u velkého je to o pár stovek levnější.

+ Vzhled. Pokud je na nějaké kartě chyba v překladu snadno ji kdykoliv vyměníš za aktualizovanou verzi. Karty v obalech netrpí. Originální hra zůstane zachována.

- Cena

22.2.2018 15:24:30 | Upraveno autorem (porovnej)

Diiik

Dekujuuu to uni dobre xD

22.2.2018 15:32:51

:)

Jeste dotaz tisknes si to sam nebo to dpis zadavas neake firme ze :)

22.2.2018 15:41:28

Tisk
Samozřejmě si to nechávám tisknout u profíků - ta tiskárna na která mi to tisknou stojí skoro na milión :D

Při domácím tisku nikdy nedosáhneš tak vysoké kvality (tedy pokud nemáš doma vybavení tak za pár set tisíc).

Takové minimum pro domácí tisk s ohledem na kvalita/cena je asi barevná laserovka. Na běžné inkoustové tiskárně to podle mě nemá smysl tisknout.

Doporučil bych ti obejít různá copy centra a tiskárny ve svém okolí. Zeptej se na možnosti, materiály a ceny jaké nabízí. Také je dobré si nechat vytisknout zkušebně jednu stránku karet a pak to doma nějak porovnat a vybrat si co ti nejvíc vyhovuje.

(Tyhle věci se řeší i v Diskusi v sekci Koutek kutilů můžeš tam nalézt několik diskusí na podobné téma).

22.2.2018 17:03:57 | Upraveno autorem (porovnej)

:)

Parada dikec xD

22.2.2018 18:13:27

Vybíráme z Bazaru

Tained Grail Niamh
Tained Grail Niamh
Akt. cena: 325 Kč
Končí za: 20 hodin

Offcanvas