Eclipse - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Lautapelit.fi
Autoři: Touko Tahkokallio
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Spolecny 3D tisk poradacu na dilky upgradu

info tady: http://www.zatrolene-hry.cz/bazar/45099/

radsi přes více kanálů...

Diskuze registrovanych k tisku prosim zde.

Ja do toho jdu urcite, takze nabizim "spolujizdu", sam jsem se k tomu odhodlaval uz nekolik let s nekolika pokusy si to tisknout sam, nebo to dat kamaradovi s 3D tiskarnou v praci - a nikdy to moc nedopadlo, nepasovalo to, otrepene to bylo, proste to nefungovalo... Az ted snad prisla doba, kdy to jde v rozumne kvalite a za ne az tak hrozivou cenu. Btw 3/5 nabidek ktere mi dosly byly pres 2500 bez dph...
23.3.2017 13:59:46 | Upraveno autorem (porovnej)

dotaz
Pocita se vsema rozsirenima? Cetl jsem jen o RoTA.

23.3.2017 16:58:12

dalsi rozsireni
dalsi rozsireni nejsou imho az tak relevantni. RotA pridava dlky upgradu (ship part tiles, abych byl presny) ze vsech nejvic, krom toho, ze pridava x typu kvuli rare techum, pridava i zetonky techu ze zakladu, aby jich bylo dost pro 9 hracu. V pravidlech Riftu je nasledujici: https://i.imgur.com/cwFPxSg.png

V riftu jsou tedy 4 nove typy, ergo by to mozna jeste dva nizke poradace sneslo... Sam rift zatim nemam, tam nevim jestli to resit hned, nebo az ho budu mit.
Zvyseni poctu dilku z drivejsich expanzi me zase tak netrapi, co se nevleze do poradacu spocitanych na RotA, to muzu s klidnym srdcem ulozit do extra pytliku a zapomenout na to, zatim jsme hrali max v 5 a pochybuju, ze bychom to nekdy hrali v plnem poctu 9, kde by se (mozna) vsechny dilky vyuzily.

Info file je tady: https://uloz.to/!JyiD10mbhiYZ/info-pdf
kdyz si k tomu budes chtit pridat jeste dva 20mm kousky, myslim, ze by to nemel byl problem. Dej vedet

24.3.2017 11:45:18

Pořád moc drahé
Zatím zůstávám u pořadače na žetony za 88 Kč: https://www.planetaher.cz/detail/doplnkovy-prodej/poradac-na-zetony-hluboky-deep-counter-tray

26.3.2017 01:09:33

Gametrayz
Panu Lacko-vi jsem psal SZ - zde prikladam kopii - kdyby se naslo vice lidi, kteri by uvazovali o teto variante.

Dobry den pane Lacko,
mam par dotazu ohledne vyroby 3D upgrad poradacu. Za uvedenych 550 az 580 by byla vyroba poradacu pro upgrady kosmickych lodi. Na prilozene fotce je jeste v krabici poradac kostek zdroju ale ty predpokladam se vyrabet nebudou. Popravde o vyrobe jak poradace zdroju tak o poradaci upgradu uvazuju delsi dobu.

V USA se vyrabi poradac upgradu ktery se mi dle fotek zda hezci jak ten co uvadite.
http://www.gametrayz.com/game-trayz/eclipse Lze koupit jak samotne upgrady za $11.99 (cca 300 kc) tak spolu v bundlu s technologiemi za $17.99 (450 kc). Problem je postovne ktere cini dle prvniho nastrelu $22.25 (556 kc). Maji tam i poradace pro jine deskove hry. Obracim se na vas tedy s otazkou jestli by jste nesli do teto varianty.
Predem diky za odpoved
Vladimir Maly

26.3.2017 21:48:18

Gametrayz
Me se teda víc líbí ty tisknute, i když vyjdou dráž. Jsou modulární a rozšiřitelné - už tu byla řeč o Shadows of the Rift, s GT nekompatibilní, u tisku bude stačit dotisknout další dva kousky (imho). Navíc mi to z GT přijde strašně velké a objemné, mám teď v krabici základ, RotA, SP1 a tři miniexpanze a místa už je tam poskromnu. Já zůstanu u 3D tisku. Na pmku už odpovídat nebudu, snad stačí tady ;)

26.3.2017 23:12:36

Vybíráme z Bazaru

Duna: imperium - Vzestup Iksu (ve folii, DE)
Duna: imperium - Vzestup Iksu (ve folii, DE)
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 17 hodin

Offcanvas