Conan - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Monolith
Autoři: Antoine Bauza
Bruno Cathala
Croc
Frédéric Henry
Laurent Pouchain
Ludovic Maublanc
Pascal Bernard
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Porovnání s jinými hrami

A ještě si dovolím jeden dotaz.
Pokud někdo má i podobné hry jiné, jak dopadá Conan, respektive hlavně jak se hraje v porovnání třeba s Descentem, Castle Ravenloft /a spol/, Zombicide - Černý mor nebo Sword and Sorcery?
Díky za radu!
5.1.2018 12:02:35

conan

Conan je kampaňová hra podobná skôr descentu. Hráš scenár 1 overlord proti ostatným hráčom. Overlord má k dispozícii zaujímavú dosku z ktorej môže vyvolávať protivníkov - čím bližšie sú k začiatku dosky tým stoja menej many a ked ich. použiješ presúvajú sa na koniec rady takže musiš taktizovať.
Inak celkovo je to jednoduchy system len si musíš stiahnuť opravenú verziu pravidiel. Karty sú väčšinou so symbolmi takže to nie je až také náročné na znalosť angličtiny.
Asi preto je aj v bazare viac kopii ked ľudia dohrali kampaň. Hra má daľšie addony ale su ťažko zohnateľné - nie su v obchodoch a väčšina je KS exkluzivna. Na stranke Monolithu najdeš aj daľšie scenare ale tie prave využívaju addony.

6.1.2018 09:36:13

není kampaňová
Conan není kampaňová hra, je tam možnost hrát kampaň, ale je optional, dá se naprosto v klidu hrát jako scénářovka, což je její primární určení. Rozšíření je k dispozici dost IMHO i bez KS, ale některé scénáře skutečně počítají s KS exclusive obsahem, nicméně bych se toho nebál, dají se nahradit neexluzivním.

7.1.2018 22:02:44

Vybíráme z Bazaru

Black Rose Wars: Rebirth - Deadly Masks
Black Rose Wars: Rebirth - Deadly Masks
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas