Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Arkham Horror - opět v akci

Autor: Viracochi | 3 hodiny 20 minut | 27.5.2017 | 2

Hra: Arkham Horror

Hráči: Viracochi a 3 neregistrovaní

Prastarý:

Počet vyšetřovatelů:

Výsledek:

Po dlouhé době jsme opět usedli za náš deskoherní stůl a v plné síle jsme se rozhodli seznámit naše přátelé s hrou Arkham Horror. Hned na začátku jsme si zopakovali pravidla, připravili si počáteční setup a jali jsme se hrát.

Zpočátku jsme já, Míša, Roman a Hanka, v poklidu projížděli městem, sbírali stopy, odráželi jsme nově příchozí příšery a i s trochou štěstí zavírali brány do vnějších světů. Všechno se zdálo tak jednoduché, že jsme i několikrát kontrolovali, jestli vůbec hrajeme korektně podle pravidel. A fakt že hráli!

Jako rána z čistého nebe se nám ale z ničeho nic začaly příšery množit, strach ve městě rostl, prastarý se pomalu probouzel. Nezbývalo moc času, brány jsem sice zavírali úspěšně, ale nedařilo se pečetit. I proto jsme přestali stíhat příšerám bránit v přístupu do našeho světa a všechno začalo nabírat neskutečně rychlý spád. 

Nakonec jsme se usnesli, že bude nejlepší, abychom posbírali co nejvíce stop a řádně se připravili na prastarého. Na to už jsme měli jen několik posledních kol, ale aspoň nějaké stopy navíc jsme vypátrali a dokonce se nám podařilo získat i nějaké vybavení. 

Když prastarý procitl, byla to ukrutná bitva, kterou ale na konci všichni naši stateční detektivové přežili více či méně živí a při smyslech. 

I když ve hře ještě neumíme naplno využívat všech možností, perfektně jsme si ji užili a už teď se těšíme, až Arkham bude opět čelit novému přívalu nestvůr připravujících svět na příchod nového a třeba ještě nebezpečnějšího prastarého.

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Jak se trollí princezny (CZ)
Jak se trollí princezny (CZ)
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas