(Spoilery) Harry Potter "8": blbost vs úžasnost?

Čekal jsem leccos, ale takový paskvil rozhodně ne.
Scénář děravý jak ementál. Přitomnost nereagující na minulost, vaření mnoholičného lektvaru doslova za hodinu, dítě Voldemorta a Belatrix, jako vážně?!?
A jak to máte? Co se vám líbilo a co vás dorazilo?
2.10.2016 15:22:52

...
Mě dorazilo už jen to, že se něco takového vydalo... Neplánuje někdo napsat Pána prstenů 4?
Opravdu to nehodlám číst :)...

2.10.2016 17:24:26

...
Dalo se to čekat... HP byl mega úspěšný, ukončit to by byla škoda z pohledu výdělku a slávy. Je samozřejmě evidentní, že už jen ta nucenost tohoto díla zkušenější čtenáře spíše odradí, nebo nechá v nich vytvořit semínko pochybnosti, které velice snadno může vyklíčit... Jenže, je mnohem více pravděpodobné, že nečtenářům to bude připadat kvalitní i když to bude "děravé". O to jim nejde, chtějí jen "pokračovat". Jinak já to nečetl, ale plánuju a naprosto nezaujatě... možná to bude dobré, co já vím, ale dítě Voldemorta a Belatrix zní přinejmenším našroubovaně...

2.10.2016 19:18:19

Hrůza
Tak lidičky, přečteno za pár hodin a raději jsem měl koupit Starrealms. Krkolomné, děravé, nesourodé, věřím že na určitých fórech budou již nyní vypsány desítky logických a časových chyb v této knize. No, v poličce to nechám, přecien je to pokračování, znova to již číst nebudu.

2.10.2016 20:18:52

Harry Potter 2064
A počkejte co bude vycházet za pár let co bude vycházet :-)

Harry Potter 2064: Vzkříšení

Svět mudlů odhalil svět kouzelníků a vypukla válka, ve které kouzelníci vyhrávali, až do nečekaného zvratu, kdy povstali roboti, kteří byli proti částečně imunní proti magii. Bohužel se však roboti obrátili i proti lidem a mudlové téměř vymřeli. Je jen na Harrym, aby našel způsob jak oživit Brumbála a společně se postavili armádě robotů v poslední velkolepé bitvě. jak to dopadne ? Dozíte se za pár let v dětském bestseleru :-D:-D:-D



-->> jinak k tématu:
byl jsem hodně skeptický, přišlo mi to opravdu takové jenom rýžování, jen jsem se divil, že se to spíše neobjevilo až začátkem prosince (kvůli vánočním dárkům :-)) )
-->> četl jsem kousek a jak jsem měl knížky rád tak tohle mě vůbec nezaujalo

Ale nemáte někdo nějako zpětnou vazbu na anglickou knížku Fantastická zvířata ?? (nemyslím tu českou brožurku, ale AJ originál)

4.1.2017 12:12:37 | Upraveno autorem (porovnej)

Dojmy
Tak ještě než jsem četl knihu, jsem četl tohle fórum. Čekal jsem fakt kdo ví co, ale nakonec jsem dostal hezký příběh, který se četl víc než dobře.

Ano ta kniha není o tom, že by jsme prožívali nové dobrodružství. Tedy ano, jsou tam noví "hlavní hrdinové", ale to co přožívají bude čtenářům první sedmi knih velice povědomé ...

O tom, že je to ždímačka na peníze nelze pochybovat, ale řemeslně je to odvedené dle mého subjektivního názoru velice dobře, a právě speciálním poskladání děje, vám dá přičichnout k předcházejícím dobrodružstvím.

Ta forma scénaře je navíc docela příjmeným "zpestřením" a fakt jsem se několikrát přistihl, že si to představuji jak by to vypadalo u nás v divadle. Za mě palec nahoru.

EDIT: ještě tedy k otázec fóra. Blbost to rozhodně není. Úžasné určitě taky ne. Spíš bych to dal do "škatulky" - příjemné vzpomínky

17.1.2017 06:35:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Monopoly South Park (EN)
Monopoly South Park (EN)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas