Herni knajpy v Praze

Neznate nekdo nakou pro deskovky vhodnou knajpu v sirsim okoli Pankrace - Nusle, Podoli, pripadne na Praze 2?
30.11.2016 15:46:11

Dodatek
Jeste abych specifikoval - tim "pro deskovky vhodnou" myslim nekurackou, s dostatecne velkym stolem, s dobrym osvetlenim, bez hlasite hudby (ale zase takovou, kde se muze clovek u her hlasitej bavit bez obavy o naruseni atmosfery mista.. cili zadne cajovny, kde hoste preferuji ticho), bez televiznich obrazovek a samozrejme s provoznim, kteremu deskovkari "nesmrdi" :) ... jestli jste na nejakou podobnou narazili, diky za tip :)

30.11.2016 16:10:50

...
V nuslích a na podolí sme hledali s kamarádem, protože je to tak napůl cesty mezi náma a nenašli, pokud najdeš, dej vedět. Jinak je škoda žes takhle vyšachoval čajovny, protože liliová čajovna je velmi nakloněná deskovkářům, dá se zarezervovat extra místnost s dost velkým stolem na cokoliv, majitel je super a závidí nám že můžem hrát. Bohužel na palmovce, to je z ruky.
Dalším osvědčeným podnikem kde jsem častěji než doma je A-maze-in Tchaiovna na hradčanské, opět, musíš si domluvit a zarezervovat místnost ve které jsme tak často, že je z toho naše soukromá klubovna, potom tam máš to samé, klid, dost místa, všechno co potřebuješ. V hospodách jsme zatím snad nikde vyloženě problém neměli, ale vždy se hned zeptáme jestli neva a podle toho se člověk zařídí. Ale zkušenost vesměs pozitivní skoro po celé praze.

30.11.2016 16:21:09

A cajovny...
cajovny jsem primarne nevyloucil...mel jsem spis na mysli jen ty, kde vadi, kdyz se hoste kousou, skrabou, kopou a vriskaji jak paviani, pac zrovna nedej buh hrajou galaxy trucker :) Tudiz diky i za tip na ony dve, mrknu na to :)

Jinak v Nuslich jsme zatim hrali jen ve Zlych Casech a v Nakym Kafe - oboji neni pro hry uplne optimalni (treba Naky Kafe ma v nekuracke casti prilis male stoliky..), cili hledam dal... nejlepe tak knajpu s malou oddelenou mistnosti pro 4-6 lidi (vetsinou salonky co znam jsou pro +10, tam by nas pro hry ve ctyrech nechteli..).

30.11.2016 17:02:05

never more
Hostinec Na staré Sokolovně. Servírka se od začátku tvářila nevraživě a posléze nás i peskovala, ať nehlučíme s kostkami. Ocenil jsem ji na spropitném.

30.11.2016 19:22:49

Bily Jerab
Ahoj, nemate nekdo zkusenost s cajovnou Bily Jerab nekde u Arbesaku? Diky

26.12.2016 16:45:33

Bílý Jeřáb
Občas jsem tam zaskočil zahrát ASL, sem tam i jinou deskovku a žádný problém. Mají tam jeden velký stůl, případně lze srazit k sobě více menších. Mám to tam rád.

26.12.2016 23:23:36

Vybíráme z Bazaru

TIK TAK BUM Family
TIK TAK BUM Family
Akt. cena: 240 Kč
Končí za: 17 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas