Eyronův deskokanál

Zdarec,

Eyron založil kanál o deskovkách, do kterého jsem se mu přifařil a v jednom či ve dvou představujeme hry;) Nečekejte nějakou sofistikovanost, nemáme čas stříhat a jde nám spíš o obsah než formu. Po technické stránce to vylepší technika a světlo, se současnou kamerou nejsme spokojeni;) A bude to občasník podle toho, jak se nám podaří sejít. Budeme točit nejen o hrách z REXher, ale o všem, co máme radi;) Budeme rádi za zpětnou vazbu;)
2.2.2017 07:28:25

Superšpión
A tu je náš první výtvor;)

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=VH1WWGaY_7s

2.2.2017 07:29:49

Andean Abyss
A tady je druhý díl občasníku, tentokrát jsme si na paškál vzali jednu starší a složitější hru, kterou máme oba fakt rádi;) Pokud jste nehráli, tak je čas to zkusit!;) Pořád platí, že budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu;)

https://www.youtube.com/watch?v=GBtBE5p3YvI&t

7.2.2017 10:02:04

videa u her
Chlapi, nechci být nevděčný, ale už tu máme speciální záložku videa u každé hry (a už jsem to posílal i skrze SZ, sice na FB, ale přece). Když to video nahrajete tam, bude svázané s konkrétní hrou a spíše se tak dostane ke správným divákům. Po schválení se dokonce vypíše na titulku. Prostě totální pecka.
Jediná podmínka je, aby bylo embedované, tzn. místo linku zkopírujete kód, který se schovává v záložce Sdílet a podzáložce Vložit pod videem. Zabere to asi 2 vteřiny navíc.

Díky za pochopení.

7.2.2017 17:11:06

Vybíráme z Bazaru

Válka o prsten: Páni Středozemě + Stromovous
Válka o prsten: Páni Středozemě + Stromovous
Akt. cena: 2300 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas