doporuceni

Ahoj,
Shanim neco jako mice and mystics,ktere se mi nedari sehnat... hlavni je, ze budeme hrat pouze ve dvou, tak aby to melo cenu. Koukal jsem na descent, ale stejne jako mice to neni uplne levna sranda. Mate nejake doporuceni? Nerad bych dal dvojku a zjistil,za nas to neba. Diky
18.4.2017 10:49:09

Mechs vs Minions
Proslycha se, ze by to snad jeste letos mohlo vyjit v cestine.

Jinak je to kooperativka s krasnyma figurkama, podobne jako v MaM hrajete ruzne na sebe navazujici mise.

18.4.2017 10:59:39 | Upraveno autorem (porovnej)

jeste nekdo?
Dik za tip, jeste nekdo poradi?

19.4.2017 15:36:41

Andor?
Mozna trosku jine, ale - co Andor?

19.4.2017 15:50:53

vo dvojici
Hrávame doma vo dvojici plne kooperatívne D&D hry: Castle Ravenloft, Wrath of Ashardalon a ešte vyšli nasledovníci Legend of Drizzt, Temple of Elemental Evil.

Je to jednoduchšie ako Descent, sú tam skôr samostatné scenáre na 1-2 hodinky, nepotrebuješ overlorda. Zopár kamapaní je vo WoA, ale Descent je v tomto vymakanejší o dosť aj príbehovo je bohatší. D&D sú také krátke rubačky s minimom levelovania. Pri WoA je aj moje recenzia, môžeš pozrieť :).

19.4.2017 16:20:51

Andor...
Andor je celkem fajn, ale desne mne tam depta ten prvek, ze kdyz nekoho zabijem, tak jsme za to potrestani.

Jinak pokud vylozene netrvas na figurkach chodicich po mape a nebojis se i neceho jineho, tak hodne zajimava kooperativka je jeste treba Robinson Crusoe. Tady acedrac by mohl vypravet ;) .

19.4.2017 17:33:54

Descent
Zkus ještě jednou mrknout na ten Descent a hlavně teda tu jeho aplikaci - ta přínáší ke hře zdarma docela dost obsahu navíc - hlavně náhodný dungeon generátor (případně pár kampaní s příběhem), dá se to dobře odehrát i se základem a když vás to bude bavit (pokud jsi třeba hráč PC RPG her, tak si myslím že bude), tak si můžete k různým příležitostem (stromeček, narozeniny) nadělovat rozšíření :-)

Jinak pokud chceš největší hodnotu za peníze v krabici, tak já teď hodně načetl o Gloomhaven a až na vyjímky to všichni strašně moc chválí a hra je vpodstatě obsahově srovnatelná s Descentem a spousty rozšířenímími v něm. Jediné co chybí je figurky monster - máš tam pouze ty kartonkové ve stojánku, ale nemyslím, že by to bylo zase až tak něco co by úplně rozbíjelo atmosféru - a pokud figurky máte z jiných her, můžete je nahradit :)
Doporučuju teda teď spíš tu novou kampaň na KS od tohoto, kde budou revidovaná pravidla a scénáře (případně se toto dá dokoupit dodatečně ke starší verzi).

Nehází se na boj kostkou, hrají se karty, ale ne stylem, že na slepo dobíráš, od začátku máš své skilly na ruce a je na tobě, kdy který použiješ a vychytat ten správný okamžik. Hra má i příběh, kdy se mění svět, odemykají se ti nový hrdinové, vylepšují možnosti ve městě.. ale celé je to hlavně o taktickém boji pak v těch scénářích, kdy máš povětšinou vybít nepřátele, shrábnout odměnu a experience :)

20.4.2017 08:38:10

Vybíráme z Bazaru

Tawantinsuyu, Brno
Tawantinsuyu, Brno
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas