Nově přidáno
nově v bazaru: 21 (zobraz)Vybíráme z aukcí
Kde se diskutuje
- [10.9.] Starcraft: The Board Game
- [10.9.] Hledám(e) spoluhráče
- [10.9.] Náměty a připomínky
- [10.9.] Obecně o hraní společenských her
- [10.9.] Castle Ravenloft D&D Board Game
- [10.9.] Legitimacy
- [10.9.] Koutek kutilů
- [10.9.] Ascension: Chronicle of the Godslayer
- [10.9.] Those Pesky Humans
- [10.9.] Překlady pravidel, karet atd.
- [10.9.] Vládci podzemí
- [10.9.] Space Hulk: Death Angel - The Card Game
- [10.9.] Gosu
- [10.9.] Svět - otázky a odpovědi
- [10.9.] Tales of the Arabian Nights
Hledat v diskusích:
Úrovně uživatelů
- méně než 10 bodů
- 10 - 24 bodů
- 25 - 49 bodů
- 50 - 74 bodů
- 75 - 99 bodů
- 100 - 249 bodů
- 250 - 499 bodů
- 500 - 999 bodů
- 1000 - 2499 bodů
- 2500 - 4999 bodů
- více než 5000 bodů
Hledám(e) spoluhráče
Nevíte o spoluhráčích ve svém městě? Nebo si chcete vyzkoušet nějakou hru a nevíte o nikom, kdo ji má a zahrál by si s vámi? Nebo jen potřebujete sehnat svoji herní partičku dohromady a potřebujete se s nimi rychle dohodnout? Pak je fórum pro vás. Jaký název pro diskusi zvolit? Ideálně místo hraní (třeba Brno), název hry (pokud chcete hrát/vyzkoušet) konkrétní hru atd.
| ozzy79 | 7.3.2010 13:43:49 Slaný |
| Hledají se spoluhráči ze Slaného a okolí na pravidelné herní sedánky. Číst diskusi od první odpovědi (odpovědi jsou řazeny od poslední k první) |
| ozzy79 | 12.3.2010 21:27:54 ahoj |
no jsem zatím sám, ale není problém dodat parťáky. Moc zkušenej nejsem, nejvíc asi dorn, proroctví... Ten zbytek co mám, tak tím jsem byl víceméně o obdarován a zatím jsem sotva četl pravidla, ale chtěl bych s tím začít. Jinak čas od času dělám u mně pokrový večery :-)
|
|
| Odulin | 11.3.2010 17:48:32 mozna |
![]() |
Ahoj,
já jsem z Nového Strašecí. Do Slanýho to mám autem zhruba 15 minut. Kolik vás je v partě nebo ses zatím sám? A co hraješ? |
1
Položka "Autor" je povinná.
Položka "Název" je povinná.
Položka "Text" je povinná.
Příspěvek nelze do diskuse přidat bez souhlasu s pravidly!
- Diskusní fóra na těchto stránkách jsou určena převážně k vyjádření vlastních názorů na témata týkající se stolních her.
- Nejsou zde tolerovány jakékoli příspěvky, které se neslučují se zásadami slušného chování (urážky, vulgarity apod.)
- Stejně tak jakákoli reklama není v diskusích povolena (ať již s tématem souvisí či nikoli).
- Další pravidla přibudou pouze v případě, že se zde objeví nějaký další nešvar (flame etc.).
V případě porušení těchto pravidel může být libovolný příspěvek/diskuse odstraněn/a.