Pardubice

Ahoj,

nenašel by se někdo v Pardubicích nebo blízkém okolí na hraní Descenta? Hru jsem hrál zatím pouze jednou, takže nehledám ani tak zkušeného hráče, jako spíš někoho, koho Descent vždycky lákal, ale neměl moc příležitostí si ho zahrát. Můžeme hrát jak spolu proti aplikaci, tak proti sobě. Rád vyzkouším jak roli Overlorda tak roli hrdinů. Případně můžeme rozehrát i kampaň.
25.9.2017 17:43:31 | Upraveno autorem (porovnej)

Tak něco jiného
Koukám, že o Descenta zájem není. Tak to zkusím jinak. Hledám jak jednotlivce, tak klidně více hráčů. Na zkušenostech nezáleží. Sám nejsem moc zkušený hráč, ale troufám si tvrdit, že hry, které doma mám, bych měl zvládnout jak po pravidlové, tak po herní stránce. A věřím, že bych neměl mít problém naučit se skoro cokoliv. Takže pokud máte doma nějaké hry, které nemáte s kým hrát, dejte vědět a určitě se můžem na nějakém hraní domluvit. Akorát teda asi nebudu dobrý hráč euro her. Jednak jsem nikdy žádnou nehrál a upřímně řečeno mě ani moc nelákají.

Jinak není problém hrát u mě ani případně hry někam do Pardubic dovézt. A pokud by se hrálo u mě, není problém přivézt si ke mně ještě jednoho hráče. Na hraní ve více než třech lidech bohužel doma nemám podmínky. Ale pokud by chtěl někdo přijet třeba s přítelkyní nebo starším dítětem, rád vás u mě doma uvítám.

Ze svých her mohu pro hraní čistě ve dvojici nabídnout třeba Claustrophobii, Earth Reborn nebo Battle Cry. Na kooperativní hraní třeba toho Descenta, Arkham Horror, Eldritch Horror, Mansions of Madness Second Edition, V-Commandos, Robinsona Crusoe nebo Zakáznou poušť. A v případě, že bychom byli tři, mohli bychom si zahrát třeba Blood Rage, Zimu mrtvých, T.I.M.E Stories nebo na odreagování Formuli D.

Ale rozhodně sháním spoluhráče pro hraní v nějakém komornějším prostředí. To jest u mě doma nebo u někoho doma. Vím o tom, že v Pardubicích se hravá pravidelně v Grandu, ale to je přesně to, co nehledám. Chci hrát v takovém prostředí, kde se budu moci na hry plně soustředit a plně si je vychutnat, což se obávám, že by při hraní v Grandu nebylo úplně možné, protože se tam může vyskytnout příliš mnoho věcí, které by mě nebo mě spoluhráče mohly rozptylovat.

Pokud by se tedy někdo našel, dejte vědět sem nebo mi napište do SZ a určitě se na něčem domluvíme.

29.9.2017 13:17:42 | Upraveno autorem (porovnej)

Mám zájem
Ahoj,
já jsem z Chrudimi a do Pardubic občas zajíždím. V Chrudimi občas hrajeme s pár kamarády, ale společný čas najdem jen jednou za čas.
Většinu z tvých her bych si zahrál, třeba Times stories, Mansions, Descenta nebo Earth Reborn. Mám i dost vlastních.
Na hraní v Grandu chodím pravidelně a je to tam celkem v pohodě. I když dost lidí tam preferuje kratší hry, ale když tam donesu něco náročnějšího, tak se na to hráči většinou najdou. A občas tam je i 30 lidí.

30.9.2017 04:24:41

Klub deskových her v Hradci Králové
Ahoj,
v Hradci vedeme klub deskových her Deskoviště. Fungujeme každou středu od 15:00 a sobotu od 11:00, až do noci. Descent, Eldritch, MoM aj. by si s Tebou určitě někdo rád zahrál.

Více informací najdeš na www.deskoviste.cz nebo facebook.com/deskoviste :)

3.10.2017 18:16:01

zájemce do party a hraní deskových her
Ahoj,
Jsem z Chrudimi s dojezdem do 30 km a poměrně variabilním časem, pokud by byl zájem a je možné s někým se dát do kupy, tak mi napište na email helgard@seznam.cz nebo tel. 608 884550. Díky.

28.7.2018 19:41:58

Hradec Králové
Hledám spoluhráče na testování své hry Cesta hrdinů nebo na příležitostné hraní. Preferuji fantasy kooperativní hry. Jinak něco o mé hře: Cesta Hrdinů je plně kooperativní hra pro 1-4 hráče. Vydáváte se jako hrdinové na výpravy a bojujete se zlem a plníte různé úkoly. Hru již vyvíjím rok a hrál jsem ji celkem se třemi lidmi jinak ji testuji sám. Pokud by někdo chtěl vyzkoušet pořádnou výpravu tak rád podám bližší informace. Mám stránku na fb kde jsou i fotky ze hry...

22.11.2018 07:46:28

Vybíráme z Bazaru

MIND MGMT - CZ - Nové - zásilkovna v ceně
MIND MGMT - CZ - Nové - zásilkovna v ceně
Akt. cena: 920 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas