Brno----Bystrc, Žebětín, Kohoutky

dobrý den, někdo na hraní her? např.Port Royal, Dominion, atd.cokoliv.......víkendy? většinou kolem 14.00....třeba už?
Lenka
24.9.2017 12:09:27

klidně
jen máme malého prcka takže ve 14 asi moc ne nebo jen já sám bez ženy. Ale určitě jsem pro když tak mrkni co mám za hry a co by jsi rádá zkusila ;)

P.S. a kolik je vás na hraní

25.9.2017 22:59:16

Brno - Bystrc
Jsem z Bystrce a už delší dobu uvažuju, zda neoslovit zde někoho k hraní.

Problém je však u nás podobný jako u Worla. Máme 2 děti (7 a 9 let) a pokud je hezky, tak jsme venku, takže plánování konkrétního dne a času na víkend je pro nás problém. S jistotou jsou to pak spíše večerní hodiny.

Her máme dost, takže vybrat se dá, stůl máme větší.

Zajímalo by mě zda z okolí někdo hraje a jaké má zkušenosti ze setkávání se stejně postiženými lidmi, popřípadě, zda není rodina se stejně starými dětmi, jako máme my a chtěla by si zahrát.

26.9.2017 11:34:12

brno
Ja jsem taky z brna a klidne si dojedu zahrat kamkoliv :) deti nemam, takze nejsem nijak omezen a kolekce her se zvetsuje kazdym dnem :)

26.9.2017 14:12:50

Brno
Ahoj všem, cituji zprávu co jsem psal Lence soukromě. Kdyby měl tedy někdo zájem se někdy přidat, klidně se ozvěte:

"
Pravidelne hravame uterky a stredy cca od 1800, potom si kluci jeste obcas strihnout patek a nedeli (dalo by se rici, ze posledni dobou uz taky dost pravidelne). Neni to bystrc ale Krpole, zpravidla "kavarna/hospoda" Mystica, o vikendech po domluve, vekovy prumer mame cca kolem 30 a hrajeme prevazne narocnejsi kousky na 2,5 hodiny a vice.
"

"
Jinak co hrajeme, je todo hodcela dost, tak napiklad z poslednich cca 10-20ti hrani (z naseho logu) to bylo:

Scythe
Viticulture
Mare Nostrum
Churchill
Star Trek Ascendancy
Age of Conan
Burning Suns
Cyclades
Terraforming Mars
Merchant & Marauders
Anachrony
Vhinos
Exodus
Eclipse
Imperial 2030
Marco Polo
Manhattan Project
Empires: Age of Discovery
Funkenschlag/Vysoke napeti
Feast for Odin
France
Trough the Ages

atd.

Je toho halda, ve skupine je nas cca 8 lidi a dohromady vlastnime neco kolem 130 her, takze o hry vzdycky pravidelne hlasujeme a nebo se domlouvame predem.

S pravidly u nas nebyva problem, je prakticky pravidlem, ze vlastnik hry vzdycky vysvetli pravidla, pokud to uz vsichni hrali tak se stejne v rychlosti projdou, protoze se treba ta hra hrala naposledy pred 3 mesici.

S obtiznosti jednotlivych kousku to uz je na osobnich preferencich, my se tak nejak shodli na tom ze hodinove veci nas moc nebavi (hra zkonci driv nez vubec zacne). Ppravidlove je to jak kdy hra na 3h muze mit docela komplexni pravidla kdy vysvetleni muze klidne trvat i 90 minut nez se zacne hrat a nebo klidne i pravidla na 20 minut.
"

26.9.2017 15:27:38

hraní deskovek
Ahoj, jsem z Kohoutek( s případný dojezdem někam nemám problém), taky hledám někoho na občasné hraní, takže pokud by se tady vytvořila nějaká skupina, tak se rád přidám. něco deskovek mám odehraných a nějaký deskovky taky mám( když bude zájem, můžu uvést seznam) :)

26.9.2017 16:51:47

BMAJTZ
Někdy se ozvu a stavím se něco zahrát za vámi ;)
Pro ty co chtějí hrát v Bystrci máte nějaký tip kde si zahrát (kavárna/hospoda)? Chodili jsme hrát do restaurace Radegast na Rerychova 18. Pokud by jsme se chtěli nějak sejít tak pro mě nejlepší dopoledne v týdnu.
P.s.pokud máte nějaké tipy kde se dá zahrát budu za ně rád :)

26.9.2017 21:12:37

Vybíráme z Bazaru

Root (CZ)
Root (CZ)
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas