TROLOGRAFICKY: Vyvolávací liga v Pardubicích

Autor: Shadowulf | 3.7.2017 | 1

Milovníci karetní hry Války vyvolávačů od MindOKu mají možnost poměřit své síly během celoroční ligy, kterou pořádá klub Herní liga Pardubice. Do prvního kola se přihlásilo 13 vyvolávačů, kterým osudí každý měsíc přiřkne jednoho oponenta. S ním odehrají tři hry a výsledek pošlou pořadatelům. Nový měsíc je čeká nové rozlosování, nový protivník a nová výzva.

Povolené jsou anglické i české balíčky a máme k dispozici i několik erárních národů, které si lze zapůjčit. Není totiž povinné odehrát celou ligu s jednou rasou.

Hráči mají pro odehrání ligového zápasu maximálně volný prostor. V rozpisu dostanou email na svého protivníka a pak je už na nich, kde a kdy si najdou čas na oblíbenou hru.

Tímto způsobem se budeme v Pardubicích prát až do dalšího léta. Kdo za tu dobu nasbírá nejvíce výher, ten získá nejen uznání, ale také odměnu věnovanou právě nakladatelstvím MindOK.

Pokud vás tato myšlenka zaujala a rádi byste se ještě přihlásili, až do konce července ještě můžeme přibrat nové lidi (pak to sice bude složitější, ale také to půjde :-) Stačí napsat na mail vyvolavaciliga@seznam.cz

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Aeon's End: The New Age + SD + TA + ITW od 1 Kč
Aeon's End: The New Age + SD + TA + ITW od 1 Kč
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 8 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas