TROLOGRAFICKY: Tiny Epic West a Mafia: Vendetta

Autor: Wolfsen | 15.7.2015 | 2

Studio Gamelyn Games zažilo s civilizační mikrohrou Malá Velká Království (orig. Tiny Epic Kingdoms) nemalý úspěch a tak již po několikáté rozšiřuje svět her s přídomkem Tiny Epic.

Tentokrát míří na divoký západ se hrou Tiny Epic West. Pověste své bouchačky proklatě nízko, protože jistě nebudete sami, kdo v osidlování západních pustin uzří příležitost zbohatnout. Ve hře, která bude kombinovat pokerové kombinace a blafování s klasickým umisťováním dělníků, se bude moct i ten nejubožejší honák krav stát nemocnější postavou Západu.

Tiny Epic West můžete očekávat na Kickstarteru v lednu 2016.

 

FFGS další blafovací hrou dnes přišly také Fantasy Flight Games - připravují hru Mafia: Vendetta. V tomto případě ale nejde o hru původní nýbrž převzatou. A to od ruské firmy Hobby World, která stojí třeba za Panovníkem alias Viceroyem alias наместник-em.

Hobby WorldMafia: Vendetta je další z mnoha variací na starou hru, v níž mafie každou noc zabije nevinného občana a nevinní občané se během dne snaží nalézt a popravit mafiány. Prostě taková mírumilovná nenásilná zábavička pro 7-17 hráčů. Aby hráči jen nemleli prázdnou slámu mají rozděleny určité speciální schopnosti, díky kterým mohou zjistit identity nebo ovlivnit hlasování ostatních.

Ve hře budou také další scénáře, které zapojí třetí stranu, ať už Yakuzu, nebo osamělého vlka, která si také bude chtít vyřídit své účty s mafií i nevinnými obyvateli.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pictomania, nové vydání (CZ)
Pictomania, nové vydání (CZ)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas