TROLOGRAFICKY: nemrtví pro BattleLore a špatná zpráva o Zeměplošských hrách

Autor: Wolfsen | 9.6.2015 | 4

Fantasy Flight Games oznámili přípravu dvou rozšiřujících balíčku pro 2. vydání BattleLoru - Terrors of the Mists a Heralds of Dreadfall, které do hry přidají novou rasu - nemrtvé.

V balíčku Terror of the Mists naleznete základní nemrtvé bojovníky, děsivé psy Barghesty, Bánší, kostěný běs (Bone Horror) a nezbytného nekromancera. V Heralds of Dreadfall pak kostlivé lučištníky, přízraky, nemrtvého jezdce a působivého kostlivého wyrma.

Balíčky by měly vyjít během třetího kvartálu tohoto roku.

Treefrog GamesV běžném světě však se záhrobím komunikovat nemůžeme. A tak nedávno předčasně zesnulý Sir Terry Pratchett nejen, že nenapíše další román ze Zeměplochy, ale ani neprodlouží licenci Treefrog Games na jejich Zeměplošké hry (Ankh-Morpork a Čarodějky). To znamená, že již nebude možné dotisknout tyto hry a že plánovaná třetí hra trilogie světlo světa nakonec nespatří.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zeměplocha
Vzhledem k tomu, že autorská práva výlučná majetková se v Evropské Unii dědí, obdrží je jeho dcera, která může klidně licenci prodloužit, případně udělit nové...

10.6.2015 11:01:47

dědictví
Věřím, že Treefrog Games tato možnost napadla, proto také oznámení přichází s odstupem od Mistrova úmrtí. Bohužel se patrně nedohodli.

10.6.2015 11:36:14

dědictví
On totiž v téhle zprávičce chybí zdroj... Když jsem to dohledal, tak tam píší, že se změnil způsob přístupu správce autorských práv... Ona ta zprávička je trochu zavádějící v tom, že říká Terry Pratchett něco neprodlouží (a čtenář předpokládá, že proto, že zemřel)

11.6.2015 07:40:13

dědictví
Tak aby zdroj bol, tu je priamo citacia z treefrogu (a znie este depresivnejsie, ako povodny Wolfsenov post :)):
Have now returned from our trip to the UK, which is partly an explanation of why we have not posted something earlier on this matter.

It is with great regret that we have to announce that we no longer have the licence to produce Discworld Ankh-Morpork or The Witches. There is no chance of either licence being renewed, nor is there any possibility for the third game in the series to see the light of day. Since Sir Terry’s passing away earlier this year there has been a change in IP management style. I’m sorry to disappoint those fans looking forward to the next game, just one of those things.

11.6.2015 08:41:28

Vybíráme z Bazaru

Museum Pictura
Museum Pictura
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas