TROLOGRAFICKY: Mascarade a Ovocný salát česky a Forbidden Stars

Autor: Wolfsen | 18.3.2015 | 3

BlackfireBlackfiru pondělní rozruch nestačil a tak včera odpoledne oznámili, že Šerifovi bude dělat společnost další party hra - Mascarade známého autora Bruna Faiduttiho. V této blafovací hře se až šťastných 13 hráčů utká o moc a majetek na královském dvoře. Každý hráč má jednu z rolí, které jsou na začátku na okamžik lícem vzhůru. Ve svém tahu může hráč využít schopnost libovolné role, pokud jiný hráč nedokáže, že právě on má tuto roli (ve hře je více rolí než hráčů), vyměnit si kartu role s jiným hráčem nebo se podívat na svou roli. Velkou roli v této hře rolí tak hraje i paměť.

A dále dneska (přád BF) oznámil další lokalizovanou hru - Ovocný salát. Jedná se o postřehovou hru podobnou Dobble nebo Grabolu, která je stejně jako ony balena v plechové krabičce.

Mascarade   Ovocný salát

FFGFantasy Flight Games včera pozdě večer oznámili přípravu nové hry se světa Warhammeru 40 000. Bude se jmenovat Forbidden Stars  a nestojí za ní nikdo jiný než Corey Konieczka. Hráči v ní převezmou vládu nad jednou z frakcí soupeřící o vliv v hvězdokupě Herakon, zmítané častými warpovými bouřemi. V souboji o splění svých tajných cílů se utkají Ultramaři, Eldaři z Iyandenu, orčí klan Evil Sunz a Požírači světů.

Forbidden Stars

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Kingsburg
Kingsburg
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 34 minut

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas