TROLOGRAFICKY: Imperial Assault - Bespin Gambit

Autor: Rukavička | 7.3.2016 | 5

Bespinský manévr, tak nějak by se dalo nazvat další, v řadě už třetí rozšíření hry Imperial Assault. Pravděpodobně se bude jednat o stejný formát krabice jako Twin Shadows. Mini kampaň tohoto rozšíření nás zavede na planetu Bespin, konkrétně do oblačného město Cloud City. S tímto městem se mohli diváci Star Wars setkat v díle Impérium vrací úder. Pokud se vám oblačné město náhodou nevybaví, pak to určitě bude ikonická postava charismatického Landa Calrissiana, který tímto rozšířením vstupuje také do hry Imperial Assault.

Něco k samotnému rozšíření. Najdete v něm opravdu nádherné mapové díly, které reprezentují nové prostředí Cloud City. Hráč Impéria získá nový balíček karet Třídy. Rebelové zase dva nové hrdiny z nichž jeden Davith Elso je rytíř Jedi. K dispozici bude nový "prospěšný" stav Hidden. Jedná se svým způsobem o kladný ekvivalent Weaken stavu.

      

Dále jsou tu čtyři nové figurky a řada dalšího herního příslušenství včetně mini-kampaně. Skirmish mise v tomto rozšíření dovolí hráčům zamrazit soupeře do Carbonia, podobný osud potkal například Hana Sola, nebo získat kontrolu nad drahými zásobami Tibansského plynu. I když se jedná o menší rozšíření, autoři se snaží být inovativní a tak se rozhodně nejedná jen o herní materiál. Více nám ale prozradí až nová pravidla, která zatím nejsou k dispozici ke stažení. Co už ale víme, že k rozšíření vyjdou 4 mini balíčky s novými postavami. Více informací najdete na Bespin Gambit (v angličtině).                                    

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

High Noon - westernová řežba
Akt. cena: 899 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas