TROLOGRAFICKY: Hvězda Afriky a data her od BF

Autor: Wolfsen | 15.5.2015 | 3

PiatnikPiatnik včera uvedl na trh českou verzi hry Hvězda Afriky. Jedná se o dětskou hru, která poprvé vyšla již v roce 1951. Hráči se v ní předhání, kdo se dříve zmocní největšího zpracovaného diamantu Hvězdy Afriky a doveze jej do Tangeru nebo Káhiry.

Hráč se ve svém tahu může rozhodnout, zda pojede po souši, lodí nebo letadlem. Tyto způsoby jsou seřazeny od nejpomalejšího (relativně, háže se kostkou) a nejlevnější po nejrychlejší a nejdražší. Pokud skončí svůj tah ve městě, může si zakoupit zde položený žeton. Na těch jsou různé bonusy i postihy a také samotná Hvězda Afriky.

Hvězda Afriky   Začarovaná věž

BlackfireBlackfire včera oznámil, že asi za dva týdny uvede na trh další dětskou hru z dílny Drei Magier Spiele - Začarovanou věž. V této asymetrické hře pro dva jeden hráč v roli černokněžníka ukryje klíč na plánu a druhý v roli hrdiny se jej snaží včas najít a osvobodit princeznu.

Ale pojďme k tomu, co vás všechny opravdu zajímá - český Zaklínač a Talisman a dotisky Hry o trůny a Temného znamení by měly dorazit 20. nebo 21. 5. a XCOM je bude následovat začátkem června!

Zaklínač   Talisman   XCOM

Sdílet s přáteli:

Komentáře

?
A kdy bude Eldritch Horror? Neusnulo to nějakou podivnou formou nemrtvého spánku?

17.5.2015 09:29:41

Olney
S Eldritchem to patrně ještě chvíli potrvá, na těchto hrách se přece jen pracuje o trochu dýl.

17.5.2015 18:55:34

?
Asi je předčasné ptát se jestli BF uvažuje i o nějakých rozšířeních, ale přesto... Uvažuje?
Díky a zdravím

18.5.2015 12:48:46

Vybíráme z Bazaru

Boj o Bradavice komplet v základní krabici
Boj o Bradavice komplet v základní krabici
Akt. cena: 1750 Kč
Končí za: 15 hodin

Offcanvas