TROLOGRAFICKY: Hop a skok Portálem, nové zásoby Robo Rally, Histrio a Ten Intrigi

Autor: Wolfsen | 2.10.2015 | 2

Začátek semestru udeřil plnou silou, a tak jsem novinky poslední dobou trochu zanedbával. Pojďme to napravit.

Blackfire v pondělí oznámil naskladnění nové várky populární bláznivé plánovací hry RoboRally. Česká pravidla přibalena. A dnes definitivně potvrdil to, co už před časem naznačil - Portal: An Uncooperative Cake Acquisition Game vyjde (německo)česky!

   

Bombyx se drží svého jména a už nějakou dobu bombarduje sociální sítě obrázky připravované hry Histrio (ve fr. Fourberies). Ne všechny fotografie zahrnují ty super figurky, ale i jen to divadlo je zajímavé. O hře samotné zatím víme jen to, že půjde o intrikování v renesančním divadle a že postavy budou mít zvířecí podobu. Na Spielu si ji ale posvítíme na zoubek.

   

Hobby World v úterý oznámil přípravu nové konverzační hry Těn Intrigi zasazené, podobně jako Panovník, do světa Berserka. Hráči v ní budou mít tajné role příslušící dvěma týmům. V každém týmu je však i zrádce. Cílem každého herního kola je zjistit kdo je kdo a nakonec přesvědčit ostatní, kdo má být popraven. Tým, jehož člen nebyl popraven vítězí a všichni členové získaávají po 1 bodu. Do dalšího kola se znovu rozdají role a kdo jako první získá 3 body vítězí.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny : Karetní hra (LCG) Core set (CZ)
Hra o trůny : Karetní hra (LCG) Core set (CZ)
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 19 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas