TROLÍ PALEC 2015 - finále

Autor: Wolfsen | 1.2.2016 | 28

Včera skončily užší nominace alias 2. kolo Trolího palce za rok 2015. Do finále postoupila pestrá směsice her, což nás velmi těší. Jsou mezi nimi hry strategické, atmosférické, abstraktní, na party, (semi)kooperativní, karetní i ty, které využívají moderní techniku. A které hry že to jsou?

Hlasovalo celkem 249 uživatelů (o 143 více než loni a téměř 5krát více než v nominačním kole) a udělili celkem 913 platných bodů (o 538 více než loni).

Dále prozradím, že vítěz tohoto kola získal jako jediný tříciferný počet bodů (zatím neřeknu, o kterou hru se jedná) a že není totožný s vítězem kola nominačního. Poslední hra postoupila o prsa - s 35 body. Forbidden Stars jako první "pod čarou" získaly bodů 34. Dvě hry postoupily do finále i přesto, že původně získaly jen minimální nutný počet nominací (tedy 2). Nic tak není ztraceno! Vše je otevřeno! Hlasujte!

A jak hlasovat ve finále?

  1. Hlasování poběží až do 14. 2. do 14:00.
  2. Hlasovat mohou, jako obvykle, registrovaní uživatelé s ověřeným e-mailem (pokud tuto podmínku nesplňuješ, hlasovací stránka ti to oznámí a poradí jak to napravit).
  3. Hlasovat nesmí autoři hry, její vydavatelé, distributoři či osoby s nimi úzce spjatí (např. zaměstnanci). Porušení tohoto pravidla může vést až k vyloučení hry z hlasování.
  4. Hlasuje se stejným způsobem jako ve 2. kole - pomocí formuláře, na který se dostanete níže uvedeným odkazem. Každý hlasující může jedné hře udělit 2 hlasy a dvěma dalším po 1.
  5. Trolí palec za rok 2015 získá hra, která obdrží nejvíce hlasů. V případě remízy rozhoduje počet hlasů získaných ve druhém kole a pokud remíza trvá, může být oceněno více her.

Vítězná hra bude zveřejněna 15. 2. 2015.

Vstoupit do hlasovaní!

Postoupit mohlo jen 10 her, a tak i mezi vypadlými hrami nalezneme (ne)překvapivě řadu dobrých kusů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

18CZ + bonusové desky
18CZ + bonusové desky
Akt. cena: 2075 Kč
Končí za: 17 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas