Strategická príručka - Rising Sun

Autor: Cardinalle | 2.5.2018 | 19

Keďže Rising Sun je nádherná dáma, ktorá ale nemieni odhaliť svoju celú krásu hneď na prvom rande, a rada sa nechá objavovať, tak herný klub Nithrania pripravil prehľad najdôležitejších strategických princípov pre túto hru. Táto hra má veľkú hĺbku, a samozrejme chvíľu trvá, než sa človek do tej hĺbky ponorí. Odmenou je ale skvelý zážitok z krásy tejto hry.

Treba dodať, že podobne ako v šachu ani v Rising Sun nie je možné nastaviť jednu stratégiu, ale treba reagovať na to, čo robia súperi. Preto táto príručka neponúka zaručené postupy k víťazstvu, ale všeobecné princípy, ktoré je treba mať na pamäti, a ktoré nie sú zrejmé hneď z prvého hrania.  

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Super
Skvele video. Spouste lidem urcite pomuze.
___
redaktor Deskofobie

2.5.2018 18:42:30

Parádní
Skvělý rozbor, díky

2.5.2018 21:54:52

Ďakujem :)

3.5.2018 22:07:09

Abe

super video
hlavně pro začínající hráče je toto video doslova nezbytná kuchařka. Z mé zkušenosti jenom moc neplatí, že by hráč s menším počtem figurek nemohl v počtu dohnat své protihráče a byla to nějaká výrazná nevýhoda. V Rising Sunu moc nebolí mít zabité figurky a rychle přicházejí na hrací plán. Navíc díky tomu, že každý hráč disponuje jen 10 základními figurkami se pak tyto rozdíly smazávají (hráči, kteří již mají své figurky na hracím plánu již nemají co dál nasazovat, zbylí naopak nasazují o sto šest).


Vít Procházka | Sales representative
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

4.5.2018 06:23:22

Abe
S tim si dovolim trochu nesouhlasit, i kdyz zalezi trochu na nahode a rozesazeni u stolu. Zrovna ve hre, kdy jsme hrali spolu, resp. ty jsi byl v alianci proti moji alianci (celkem 4 hraci), udelala moje aliance velkou chybu, ze jsme si na jare nechali vyzabijet figurky. Vy pak na zacatku leta - logicky, jelikoz jste byli na mape akorat vy - jste dali dvakrat harvest a sklizeli jste takrka z cele mapy. Coz byl docela velky boost. :) Nakonec jste vy dva skoncili na prvnim a druhem miste a my dva byli daleko za vama. Takze souhlasim s videem, ze je chyba (mozna krome Foxu) si nechat pomrit vsechny figurky.

4.5.2018 15:46:56

Area Control
Video mi pomohlo vyhrát včerejší partii, ve které sem se úplně vykašlal, kvůli nevýhodné pozici vůči vyhodnocovaným provinciím v první sezóně, na area control a poctivým syslením správných kombinací karet jsem v zimě získal neskutečnej ranec bodů. Samozřejmě je k tomu potřeba správná svatyně umožňující nákup extra karet a rozumný sezónní příjem.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

4.5.2018 18:04:08

strata figúrok
Abe, stady - presne ako píšete obaja, stratiť figúrky na jar naozaj veľmi veľmi bolí, v lete už to také zlé nemusí byť.

Michal BF - ďakujem, to rád počujem! :)

5.5.2018 08:12:37

Vybíráme z Bazaru

Terracotta Army
Terracotta Army
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 7 dnů

Offcanvas