REXHRY: Odhalení

Autor: 1a2a3a4 | 18.5.2018 | 3

Pro ty z vás, kteří jste v šifře od Rexíků rozeznali morseovku to již aktualita zřejmě nebude. Ale pro ty zbylé tu mám odhalení, která hra se za šifrou skrývala. REXhry se chystají na lokalizaci další hry od Ignacy Trzewiczka s názvem Detective: A Modern Crime Board Game. Jde o detektivní, deduktivní kooperativku pro jednoho až pět hráčů. Jedna partie by měla zabrat 2 až 3 hodiny hraní. V krabici se skrývá 5 případů (scénářů), ve kterých vás čeká sbírání stop a jejich konfrontace na Portalem vytvořené webu (taková alternativa policejní databáze), abyste odhalili pachatele. Takže pro hraní budete potřebovat nejen chytré zařízení nebo počítač ale i připojení k internetu. Ale pozor znovuhratelnost jednotlivých případů je takřka nulová, tedy hrát se dají stále dokola, ale kromě pár nových stop a důkazů vás nic nového při opakované hře nečeká (případy mají více stop než kolik jich během jednoho odhalení najdete/využijete).

Seznam připravovaných novinek v češtině

Zdroj: FB REXhry 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

:)
Dobře odrazující upoutávka :)

20.5.2018 09:15:33

:)
Také mně to tak připadá. Na FB REXher jsem poslední větu nenašel, tak předpokládám, že jde o informaci získanou někde jinde. Ale kde?
Myslím si, že do informací o novinkách pod hlavičkou Rex her, včetně uvedeného zdroje, poslední věta nepatří. To bychom mohli psát i pod únikové hry a jiné :-)

21.5.2018 13:12:02

Poslední věta...
Přeformulovaný dotaz a odpověď pod příspěvkem na FB na informaci:

Dotaz A. H. :
jaká je znovuhratelnost?)

Odpověď REXhry:
Prakticky nulová, pokud tedy tým ten případ nechce projet znovu, aby se dostal na místa a k indiciím, na které jim při prvním pokusu nezbyl čas (stihnout vše fakt nejde...).
______________________
hráč a drobný sběratel

22.5.2018 06:19:33

Vybíráme z Bazaru

Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 16 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas