REXHRY: Fantasy Realms česky

Autor: Wolfsen | 4.1.2018 | 2

REXhry na Nový rok oznámily, že letos vydají v češtině karetní hru Fantasy Realms.

Jedná se o minihru s 53 kartami a skórovacím blokem. Každý hráč začíná se 7 kartami. Ve svém tahu si buď vezme jednu kartu z balíčku nebo z nabídky a poté jednu vrátí do nabídky. Hra končí ve chvíli, kdy je v nabídce 10 karet. Hráči poté sečtou skóre na svých kartách včetně bodů za efekty karet (jiné než bodovací ve hře nejsou) a ten, kdo má nejvíce bodů vítězí.

Vedle těchto základních pravidel (pro 3-6 hráčů) má hra také variantu pro dva hráče a časovanou variantu až pro sedm hráčů. Ve variantě pro dva hráčí nezačínají s žádnou kartou a než si doberou do sedmi karet, tak si buď vezmou kartu z nabídky (která stejně jako v základní variantě začíná prázdná) nebo si doberou dvě karty z balíčku, jednu z nich si nechají a druhou položí do nabídky. Jakmile si hráč dobere do sedmi karet pokračuje už jako v základní variantě.

V časované variantě hráči začínají se sedmi kartami jako v základní variantě, ale místo dobírání nových karet z balíčku nebo nabídky, obchodují mezi sebou, pěkně kartu za kartu. Hra končí po uplynutí předem stanoveného časového limitu.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ostrov Skye (CZ) - skvělý stav
Ostrov Skye (CZ) - skvělý stav
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas