POZVÁNKA: Tábor deskových her - novinka 2015

Autor: Prior | 30.6.2015 | 4

Hledáme všechny děti ve věku 9-17 let nadšené do deskových her, které mají hraní v krvi. Z naší pestré nabídky společenských her si vyberou i nejostřílenější fajnšmekři, kteří rádi žhaví své mozkové závity. Dokonce budete překvapeni i hrami, o kterých jste pravděpodobně ještě neslyšeli. Čekají na vás propracované bitevní strategie, úlety do světa fantazie, napínavé závody, pátrací akce, souboje s konkurenty i spolupráce v týmu. Ke slovu se dostanou i herní klasiky. Vaši taktiku, strategii, schopnost rychle se rozhodnout, dělat kompromisy, obětovat některé věci na cestě k vítězství, to vše a mnohem více si budete moci otestovat i naživo v reálných situacích venku v okolní přírodě. Staňte se slavnými generály, obdivovanými záchranáři, rytíři na kolbištích, detektivy vyšetřujícími záhady či obyčejnými lidmi, jejichž jediným cílem je přežít a ponořte se s námi do kouzelného světa her, kde platí jen o trochu jiná pravidla než v běžném životě!

 

Co bude na programu?

Deskové a karetní hry založené na různých herních principech z dílen známých autorů, českých i zahraničních. Na výběr bude mimo jiné z her Cyclades, Room 25, Osadníci z Katanu, Smallworld, Werewolves of Millers hollow, Záchranáři, Graenaland, Munchkin, Arkham horror, Bang!Dixit, Dobble či Česko Junior. Dále se účastníci mohou těšit na šifrovací soutěž, turnaj v deskovkách nebo tradiční táborák a atmosférickou noční hru spojenou s role-playingem. Kromě deskových her se budeme věnovat i dalším zábavným logickým aktivitám a sportovním hrám v přírodě. Účastníci si budou moct vyzkoušet různé typy deskových her: hry, kdy budou hrát každý sám za sebe stejně jako ty, které vyžadují spolupráci hráčů proti hře, hry budovatelské, dobyvatelské, hry s prvky role-playingu a pozornosti neujdou ani karetní hry.

 

Kdy a kde tábor proběhne? 

Tábor proběhne 8. 8. - 15. 8. 15  v rekreačním středisku Růžená, které se nachází v zapomenuté oblasti jižních Čech mezi městy Sedlec-Prčice a Milevsko na břehu rybníka Pařezitý. Zde je zajištěno pohodové koupání. Rybník je dobře přístupný z pláže, která leží v bezprostřední blízkosti tábora. V areálu se nachází hřiště na volejbal a fotbal, okolí nabízí ideální prostor pro hry v přírodě, koupání a sportovní vyžití.

Více informací na stránkách provozovatele 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Škoda...,
...že to je v termínu už jiného tábora, jinak bych rád jel ;). Možná příští rok (pokud také bude).

30.6.2015 17:54:48

Durin
Já si spíš rvu vlasy, že mě pro státnice nenapadlo vyvěsit to dřív! ;-)

30.6.2015 18:47:10

Prior
I kdybys to vyvěsil dřív stejně bych nejel :). Na "svůj" tábor jezdím už 10 let, takže.... No, ale možná příští rok. Je totiž do patnácti, tudíž mě už asi chtít nebudou :).

30.6.2015 19:09:51

pěkný
Být o 10 let mladší tak jedu, jel bych i teď, ale oni by mě tam asi nepustili :-D Ani dozorce nehledaj :-( Tohle za mých mladých let nebylo, škoda

30.6.2015 21:18:15

Vybíráme z Bazaru

Úlomky nekonečna
Úlomky nekonečna
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas