Operace Novgorod zahájena

Autor: Zeus | 3.2.2009 | 0

Zprávy ze světové války: Ruský Matriarchát již déle nemohl stát mimo válečný konflikt a ve včerejších večerních hodinách SEČ se zapojil do bojů. Hned od začátku zapojil své elitní bojovníky, kteří ovládají i podivné magické síly.

Jak jste jistě poznali, řeč je o prvním velkém rozšíření společenské hry Tannhäuser, které do hry přináší třetí stranu konfliktu, ruský Matriarchát. Toto rozšíření nese název Tannhäuser: Operation Novgorod a hru obohacuje kromě Matriarchátu o nový typ postav. Společně s hrdiny a pěchotou se tak můžete setkat i s legendárním bojovníkem (zkráceně legendou). Ve hře se také mohou nově objevit tajné dveře a zahrát si budete moci i nový herní mód "King of the Hill".

Rozšíření bylo do obchodů rozesláno vydavatelem již minulý týden a dnes by již mělo být v prodeji (jak je obvyklé, platí to pro zámoří - tam ruská speciální komanda dorazila nejdříve :-). Do Evropy ale určitě dorazí záhy a proto se pořádně připravte.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Tannhäuser
Tahle hra má jedno z nejlepších témat, jaké jsem kdy viděl, al epodle recenzí nic moc. Ale aspoň jednou bych jí vyzkoušet chtěl, vypadá skvěle a jak říkám, ten nápad je super.

3.2.2009 18:35:14

Tann
Viz můj preview na hraj.cz ... hra je zajímavá, téma se mi taky moc líbí ... Co je trošku nevýhoda, je poměrně velkej vliv náhody. Některý zbraně a postavy jsou poměrně smrtící, což znamená, že pokud někomu přejí kostky, tak může být hodně rychle vymalováno. Celkově je hra i poměrně jednoduchá (pravidla jsou sice monstrózní, ale to je tím, že je to všechno šíleně rozvláčně napsáno, vysvětlováno pro typického američana (= poloblba :-) Každopádně, rozhodně se mi ta hra zamlouvá, ale z nevýhod bych zmínil poměrně chudý obsah (hrací plán, pár figurek, hrstka kostek a dvě hrstky žetonů, deset tabulek postav, žádné karty a nic dalšího) a občas mírně nepřehledný systém žetonů (vše je reprezentováno jen žetonem s obrázkem a popis je stranou v pravidlech nebo na zvláštním listu).

4.2.2009 17:25:28

Vybíráme z Bazaru

Prodám Mini Express
Prodám Mini Express
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas