MINDOK: Zima mrtvých: Dlouhá noc a Krycí jména: Duet česky

Autor: Wolfsen | 5.9.2017 | 2

Sice trochu s křížkem po funuse, protože si o tom už povídají vrabci i v Horní Dolní, ale přece přináším zprávu o přípravách na české vydání samostatně hratelného rozšíření pro Zimu mrtvých - Dlouhé noci a nové verze Krycích jmen - Duetu.

Na druhý jmenovaný titul se můžeme těšit v průběhu října, datum vydání prvního titulu zatím není stanoveno, ale cílem je stihnout Vánoce.

Dlouhá noc přinese vedle nových postav a nových lokací tři přídavné moduly - Vylepšení kolonie, Bandity a Raxxon.

  • Vylepšení kolonie - několik karet projektů, které můžete provést a vylepšit tak kolonii o zvláštní efekty.
  • Banditi - banda drsňáků podniká nájezdy na lokace, vybírá z nich předměty a přenáší je do svého tábora. Místo abyste toto vybavení našli v lokacích, musíte je ukrást nebo vybojovat z tábora banditů. Hráči vyloučení z kolonie mají možnost stát se vůdcem banditů. Na kolonii ani na hráče však banditi sami neútočí.
  • Raxxon - nejrozsáhlejší modul. Do hry přidává biochemičku Raxxon, která vlastně za všechno může. V areálu Raxxon se však vedle řady futuristických vynálezů a nepředvítatelných medikamentů nachází také speciální druhy zombií.

Krycí jména: Duet je, jak název napovídá, variant KJ pro dva. Nejedná se však o pouhé samostatné vydání varianty ze základní hry, ale zcela nový přístup. Zásadní proměnou prošla karta klíče. Ta je nyní oboustranná a každá ukazuje jiné trochu jiné rozložení agentů. Oba dva hráči jsou tedy zároveň velitelé i operativci.

   

Cílem je nalézt mezi 25 krycími jmény 15 agentů na nejvýše 9 nápověd a samozřejmě se při tom vyhnout nájemnému vrahovi. Každá strana karty klíče obashuje 9 agentů, 13 náhodných kolemjdoucích a 3 nájemné vrahy. Z toho 3 agenti jsou vždy společní, 5 jich má na protější straně náhodného kolemjdoucího a 1 nájemného vraha. Podobně 1 nájemný vrah je z obou stran karty klíče, 1 je z druhé strany agent a 1 náhodný kolemjdoucí.

Hra také obsahuje mapy s variantami počtu kol, na které musíte najít všech 15 agentů a počtem povolených chyb, tj. kolikrát můžete oslovit náhodného kolemjdoucího, než dojde k vašemu vyzrazení a tedy prohře. Map je více, abyste si do nich mohli značit, které mise jste už zvládli a které ne a zároveň mohli hrát v různých dvojicích.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Blitzkrieg! + Nippon Expansion
Blitzkrieg! + Nippon Expansion
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas