MINDOK: JunkArt, Venuše a nový Carcassonne Big Box v češtině

Autor: Wolfsen | 26.6.2017 | 6

MindOK dnes oznámil přípravu několika dalších titulů, které vydá česky. Jedná se o Junk Art, rozšíření Venuše pro Mars: Teraformace a nové souhrnné vydání Carcassonne, známé jako Big Box.

Rozšíření pro Mars: Teraformace, které umožní hráčům teraformovat druhou Zemi nejbližší planetu Sluneční soustavy, bylo avizováno již dříve avšak bez bližších informací. V rozšíření naleznete dodatečný plán teraformace Venuše - budete tedy teraformovat obě planety zároveň.

Venuše má svůj vlastní hlavní faktor teraformace, který musí být naplněn podobně jako tři původní hlavní faktory na Marsu. Aby se teraformace příliš neprotahovala, přispěje světová vláda na konci každé generace ke zvýšení jednoho hlavního faktoru. Do hry dále přibydou nové karty, nové zdroje a po jedné nové kategorii, soutěži, titulu a standardním projektu.

V JunkArtu budou hráči tvořit umělecká díla z různých kusů "odpadu". Důležité je dílky určené kartami co nejrychleji a nejstabilněji přiložit do své plastiky. Svou plastiku pak předvedete v některém z vyhlášených světových center umění, přičemž každé centrum má trochu jiné požadavky na plastiku, její stavbu i časový limit pro hráče.

Nový Carcassonne Big Box bude obsahovat mimo základní hry také rozšíření Hostince a katedrályKupci a stavitelé a minirozšíření Řeka, Létající stroje, Dopisy, Přívozy, Zlaté doly, Mág a čarodějnice, Zbojníci, Kruhy v obilí a Opat.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Teraformacia Venuše
Len opravím, že faktor teraformácie Venuše nemusí byť naplnený, aby nastal koniec hry. Je to len bonusová možnosť ako získať ďalšie TR.

27.6.2017 10:57:07

ludomyl
Děkuji za opravu, pravidla jsem prosvištěl asi příliš rychle.

27.6.2017 19:44:03

Vybíráme z Bazaru

DIVUKRAJ FUNKARTY-CZ ZDARMA 2 x KARTA VÝSTAVIŠTE
DIVUKRAJ FUNKARTY-CZ ZDARMA 2 x KARTA VÝSTAVIŠTE
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas