MINDOK: Hladina Adrenalinu stoupá

Autor: Wolfsen | 14.12.2016 | 5

Ano, hladina Adrenalinu stoupá. MindOK včera naskladnil hru tohoto jména a s ní další letošní novinku z dílny CGE - rozšíření Královský golem k Alchymistům. Během dneška už se stihly dostat i do některých obchodů, v dalších budou co nevidět. Tyto kousky jsem představil už dříve v reportáži z Essenu.

      

Dnes po obědě ve skladu MindOKu také přistála menší karetka Jak jako jak. Jde vlastně o karetní verzi lidového Macháčka nebo Bluffu. Ve svém tahu hráči přidávají po jedné kartě ze své ruky lícem dolů na společnou hromádku a stále zvyšují svá tvrzení o tom, kolik jakých zvířat "viděli v horách", neboli kolik jakých zvířat je podle nich na kartách v hromádce. Zvyšovat mohou jednak co do počtu stejných zvířat, které údajně viděl hráč před nimi nebo co do velikosti (svišť < sup < kozoroh < jak).

Alternativně může hráč zpochybnit poslední tvrzení. V takovém případě se hromádka prohledá a pokud tam není správný počet dané zvěře, dostane ji celou jako trestné body hráč, který pronesl ono nesprávné tvrzení o tom, co viděl v horách. V opačném případě si hromádku vezme hráč, který správný výrok zpochybnil.

Vedle karet se zvířaty obsahuje hra také speciální karty, které počty i povahu zvířat upravují. A možná uvidíte i Yetiho.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Abe

Měl jsem kliku
Byl jsem si koupit nějaké krabičky na karty a zrovna narazil na Adrenalin, který zrovna dorazil do obchodu a ještě ani nebyl oceněný. Překvapilo mě, že je tato hra již v prodeji. Čekal jsem na ní, sledoval webovky obchodu s deskovými hrami zda ji nemají v předobjednavce, ani na vyhledávači nikde nebyla. O to víc mě překvapilo, podotýkám mile, že jsem si tuto hru mohl dnes koupit.

14.12.2016 20:34:35

Vybíráme z Bazaru

Turing machine
Turing machine
Akt. cena: 570 Kč
Končí za: 5 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas