Mare Nostrum, aneb stará hra v novém provedení

Autor: stastlivec | 26.5.2015 | 3

AsyncronPo dvojnásobně odloženém zahájení se francouzský Asyncron s americkými Academy Games konečně rozhodli spustit Academy Gameskickstarterovou kampaň dlouho očekávaného nového vydání hry Serge Lageta Mare Nostrum, jejíž délka více než dobře napovídá o snaze zajistit tomuto projektu maximální počet podporovatelů. A to se jim patrně povedlo - během prvních pět dní se vybralo téměř 1480% požadované částky.

Nejde jen o starou verzi hry. Nové Mare Nostrum se od své předchůdkyně liší v několika zásadních způsobech, z nichž namátkou můžeme zmínit to, že vítězství lze dosáhnout také ovládnutím 4 hlavních a/nebo legendárních měst či ziskem titulů obchodního, vojenského a kulturního vůdce. Daně a zboží představují žetony, navíc se objevil i třináctý obchodní artikl.

   

Za aktuální cenu 65 USD + 20 USD poštovného (asi 2100 Kč dohromady) je možné získat základní hru i s rozšířením Atlas, které se později bude prodávat jako samostatná položka.

Kampaň končí 6. 7. 2015.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Mare Nostrum - Empires -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

wow
Uuuuh, to vypadá tak skvěle :)

26.5.2015 11:25:09

hmm
Mno vypadá hezky ale zvážím ta cena není nějak závratně vysoká. Jenom jako u každého KS projektu se obávám, kdy asi tenhle produkt bude hotový. Na druhou stranu budou do té hry asi geometricky přibývat stretch goaly dyž ta kampaň bude trvat jeětě přes měsíc, takže za 65 dolarů to bude skoro must own (načtu pravidla a rozhodnu se).

28.5.2015 10:50:13

Vybíráme z Bazaru

51st state Ultimate Gamefound edition
51st state Ultimate Gamefound edition
Akt. cena: 1951 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas