JOUOB.cast@49/GAMEPLAY: Twilight Imperium 3rd ed. a jeho dimenze (VAROVÁNÍ: 18+)

Autor: alladjex | 25.9.2017 | 2

Důvodů k oslavě je několik. Završujeme první padesátku videí s JOUOB.castím trademarkem. Kanál brzy oslaví roční existenci. Vyšla nová edice Twilight Impéria. A i když jsme o tom v době plánování streamu nevěděli, objevila se potěšující zpráva o vydání české verze. No, to nějak nedopadlo, ale čert to vem. Spáchat asi nejdelší deskoherní livestream-gameplay u nás za to prostě stálo.

Celá akce zabrala 8 hodin z nichž zaznamenáno je 7. Předtím než jsme nakonec ulehli, ještě létaly vzduchem další rozbory, rozpravy a obvinění, která se bohužel do záznamu nevešla. Však taky vše pokračovalo i následující dne. 

Pokud něco záznam ukazuje, tak je to vývoj atmosféry u stolu. Od zábavného startu jsme přešli k zadumanému prostředku a zuřivému závěru plnému ostrých slov i emocí. I když jsme se snažili krotit, sprostých slov – zejména v posledních kolech – padalo až nebezpečně moc. Proto nelze slabým povahám 3. část doporučit ke shlédnutí. Vstup jen na vlastní nebezpečí!

Sice jsme se pokoušeli komentovat dění při hře, ale ukázalo se, že z tohoto pohledu není TI zrovna optimální volba. Rozhodně nechcete před ostatními vysvětlovat, proč letíte zrovna do tamhletoho systému, jestli plánujete napadnout souseda vpravo či vlevo nebo že dobytím Mecatolu splníte svůj Secret Objective a vyhrajete na body. Možná to šlo udělat jinak, možná lépe, ale jak snadno postřehnete, při hraní TI člověk snadno zapomene na kameru. Hra ho naprosto pohltí. Jak to vypadá, 3. edice s námi rozhodně ještě nějakou dobu bude. Poslední hra ukázala, že to je pořád proklatě dobrá hra!

Oskar & Pigi & Tlapmy & @lladjex

JOUOB - kanál na Youtube

JOUOB - Facebook

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Numeropolis
Numeropolis
Akt. cena: 160 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas